Δράσεις του Εμπορικού Συλλόγου για τη στήριξη της τοπικής αγοράς

Πιο κερδισμένοι από ποτέ θα είναι φέτος οι καταναλωτές που θα προτιμήσουν να κάνουν τις αγορές τους από τα καταστήματα της τοπικής αγοράς του Αγίου Νικολάου.
Πέρα από τις πολύ καλές τιμές, τις προσφορές, την ποικιλία και την πληθώρα των προϊόντων που θα βρουν, θα έχουν και την ευκαιρία να κερδίσουν πραγματικά πλούσια και αξιόλογα δώρα.
Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου σε μια ακόμα δράση του για φέτος προχωρά στην κλήρωση δεκάδων δώρων, τα οποία θα προέρχονται από τα ίδια τα καταστήματα.
Με κάθε αγορά και χωρίς καμία άλλη επιβάρυνση ο καταναλωτής θα συμπληρώνει ένα λαχνό με τα στοιχεία του, τα κουπόνια θα μπουν σε μια μεγάλη κληρωτίδα και στις 30 Δεκεμβρίου, στη μεγάλη γιορτή των καταστημάτων, που θα γίνει στην πλατεία της πόλης, θα αναδειχθούν οι τυχεροί.
Όσες πιο πολλές αγορές κάνει ο κάθε καταναλωτής τόσο πιο πολλές φορές θα βρεθεί το όνομά του ανάμεσα στα κουπόνια της κλήρωσης και άρα πιο πολλές οι πιθανότητες να κερδίσει δώρα από τις αξιόλογες προσφορές των καταστημάτων.
«Περίοδος εορτών και κυριαρχούν τα δώρα, οπότε και εμείς δώρα θα δώσουμε σε όσους μας προτιμούν και μας εμπιστεύονται, είναι ένας τρόπος για να πούμε το ευχαριστώ μας. Πέρα από την μορφή και την διάθεση της διασκέδασης θα δώσουμε την ημέρα εκείνη και δώρα πολλά στους τυχερούς», μας είπε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Οδυσσέας Παπαδάκης.
Εν τω μεταξύ μια πρωτοτυπία της συγκεκριμένης διαδικασίας θα είναι ότι τα δώρα που θα κληρωθούν θα έχουν την δυνατότητα να τα πάρουν μόνο όσοι θα είναι στον χώρο της πλατείας και της εκδήλωσης.
«Θα είναι άδικο για όσους μας τιμήσουν στην εκδήλωση να στερηθούν τα δώρα που θα κερδίσουν άλλοι που δεν θα είναι μαζί μας, οπότε να είναι όλοι εκεί αν θέλουν να κερδίσουν», είπε ακόμα.

Οι πιο όμορφες βιτρίνες
Όσον αφορά το διαγωνισμό για τις πιο όμορφες βιτρίνες ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου επισημαίνει ότι δεν χρειάζεται τα καταστήματα να δηλώσουν κάπου την συμμετοχή τους αλλά η επιτροπή που θα συσταθεί θα περάσει έτσι και αλλιώς και θα τις βαθμολογήσει όλες.
Όσον αφορά τα τρία πρώτα βραβεία που θα δοθούν από την επιτροπή δεν θα χρειαστεί τίποτα από την μεριά των επαγγελματιών.
Όσον αφορά την βιτρίνα του κοινού τα καταστήματα θα πρέπει να στείλουν μια φωτογραφία στον Εμπορικό Σύλλογο, ώστε θα ανέβουν όλες στην σελίδα του συλλόγου στο face book και ανάλογα με τα like που θα συγκεντρώσουν θα αναδειχθεί αυτή που το κοινό επέλεξε.
Περισσότερα στοιχεία για αυτή την διαδικασία θα δοθούν τις επόμενες μέρες.
Τα δώρα στους βραβευθέντες θα είναι πακέτα διαφημιστικής προβολής στα τοπικά ΜΜΕ. Η εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, ο ραδιοφωνικός σταθμός ΛΑΤΩ 103,3 και το fonien.gr θα προσφέρουν συνδυασμένα πακέτα δωρεάν προβολής, 500 ευρώ στον πρώτο, 300 στο δεύτερο και 150 στον τρίτο, ενώ στην επιλογή του κοινού θα υπάρξει αντίστοιχο πακέτο προβολής.
«Ευχαριστούμε τα τοπικά ΜΜΕ, που πάντα στηρίζουν την τοπική αγορά είτε προβάλλοντας τα θέματα μας είτε κάνοντας ό,τι πιο καλό μπορούν για την ενημέρωση των πολιτών σε θέματα της αγοράς και του τόπου μας» είπε ο κ. Παπαδάκης ευχαριστώντας για την ανταπόκριση.
ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ