Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοτικών Αθλητικών Κέντρων Ηρακλείου

Μια όμορφη χριστουγεννιάτικη γιορτή διοργάνωσε η Ανάπτυξη Αθλητισμού Ηρακλείου ΑΕ ΟΤΑ, στο Παγκρήτιο Στάδιο, για τα παιδιά που συμμετέχουν σε προγράμματα άθλησης στα δημοτικά αθλητικά κέντρα του Δήμου Ηρακλείου.
Στην γιορτή, τα παιδιά τραγούδησαν τα κάλαντα, ζωγράφισαν χριστουγεννιάτικα θέματα, έπαιξαν παιχνίδια και παρακολούθησαν επίδειξη ρυθμικής γυμναστικής από τον σύλλογο Η.Ρ.Α., ενώ την εκδήλωση διάνθισε μουσικά με κλασική μουσική η Παιδική Ορχήστρα Εγχόρδων του Δήμου Ηρακλείου.
Από την εκδήλωση δε θα μπορούσε να απουσιάζει ο … Άγιος Βασίλης που μοίρασε δώρα σε όλα τα παιδιά και ευχήθηκε Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.
Η εκδήλωση που πλέον είναι θεσμός για τα αθλητικά κέντρα, διοργανώθηκε στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων αθλητικών δράσεων της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Ηρακλείου και πρόεδρος της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ κ. Κωνσταντίνος Βαρδαβάς, και τα μέλη του ΔΣ της ΑΑΗ ΑΕ ΟΤΑ, κ. Μαρία Βισκαδούρου και Andrea Garancini.
Οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με τον φιλανθρωπικό αγώνα ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί μεταξύ των ομάδων του Δήμου Ηρακλείου και των Δικηγόρων Ηρακλείου την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου (18:00) στο κεντρικό γήπεδο του σταδίου.