Τον πρώτο μήνα κάθε νέου χρόνου η παρέα μας, που την ενώνει η αγάπη για την ορεινή φύση, έχει καθιερώσει να κόβει την παραδοσιακή πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα. Παλιότερα μεταφέραμε και κόβαμε την βασιλόπιτα σε κάποια βουνοκορφή ή γραφική βουνοπλαγιά. Το τελευταία χρόνια όμως η ομάδα μας διαρκώς μεγαλώνει και ανάλογα «μεγαλώνει» και …η βασιλόπιτα. Οπότε καθιερώσαμε να κόβουμε την βασιλόπιτα σε τοπική ταβέρνα, αφού όμως πρώτα κάνουμε την καθιερωμένη πεζοπορία!

Για φέτος ο νεοσύστατος Ορειβατικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου προγραμματίζει η σχετική εκδήλωση να γίνει την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στο κέντρο «ΚΑΛΥΒΑ» στις Λίμνες και θα περιλαμβάνει, εκτός από την κοπή της πίτας, φαγητό, ποτό και μουσικά ακούσματα. Ο τυχερός που θα κερδίσει το φλουρί και τα άτομα που θα κάθονται δίπλα του θα κερδίσουν δώρα, προσφορά του Συλλόγου ή φίλων της ομάδας.

Θα προηγηθεί πεζοπορία με συμμετοχή όσων επιθυμούν να περπατήσουν σε εύκολη 3ωρη διαδρομή στην περιοχή, με γιορταστικές εκπλήξεις, κατάλληλη και για αρχάριους και για παιδιά. Εναλλακτικά όσοι θέλουν να παραλείψουν την πεζοπορία, μπορούν να πάνε απ΄ ευθείας στο κέντρο, στις 13:00.

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 12 € και περιλαμβάνει πλήρες μενού (ορεκτικά-σαλάτα-ψητό) και ποτά της επιλογής μας. Επίσης υπάρχει διαφορετικό μενού για χορτοφάγους.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 15 Ιανουαρίου στα τηλέφωνα: 2841025404, 6946160654, 6948040401, 6948912019

ΩΡΑ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ από τον ΄Αγιο Νικόλαο (οδός Κ.Καραμανλή 24), στις 9:00 το πρωί της Κυριακής (για όσους συμμετέχουν στην πεζοπορία).

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: απαραίτητος εξοπλισμός και περισσότερα για την πεζοπορία, όροι συμμετοχής, στο blog του Συλλόγου (pezopories.blogspot.gr) και στο facebook.