Ξεκίνησε από χθες η επικοινωνία των μελών του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Αγίου Νικολάου με τους 300 περίπου τυχερούς που κληρώθηκε το κουπόνι τους στη γιορτή των καταστημάτων της πόλης για να παραλάβουν τα δώρα τους.
Τα δώρα που προσφέρθηκαν από τα καταστήματα είναι όντως αξιόλογα και ένα προς ένα, γεγονός που κάνει την ικανοποίηση των τυχερών ακόμα πιο μεγάλη.
Τα δώρα βρίσκονται δίπλα από το κατάστημα του γραμματέα του συλλόγου στο κατάστημα Glamour του Βαγγέλη Χατζηδάκη ενώ ήδη έχουν ενημερωθεί όλοι οι τυχεροί για να περάσουν να τα παραλάβουν.
«Σαν πρώτη χρονιά η ανταπόκριση ήταν πέρα από την αναμενόμενη και είμαστε σίγουροι ότι αφού πήγε καλά φέτος μπορεί να πάει καλύτερα τις επόμενες χρονιές. Οι συνάδελφοι προσέφεραν αρκετά δώρα αξίας και αυτό δείχνει την διάθεση όλων ώστε να πουν με τον τρόπο αυτό το “ευχαριστώ” τους στο τοπικό καταναλωτικό κοινό», μας είπε ο γραμματέας του συλλόγου.
Τα δώρα θα παραμείνουν εκεί στις επόμενες μέρες έως ότου οι τυχεροί περάσουν να τα πάρουν στις ώρες που η αγορά είναι ανοικτή. Τα μέλη του Δ.Σ δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να υπάρξει κανένας τυχερός που δεν θα παραλάβει το δώρο του, μιας και θεωρούν ότι μόνο έτσι να γίνει εφικτό να αποδειχτεί στο απόλυτο το αδιάβλητο της διαδικασίας
ΘΑΝΟΣ Κ.