Ανείπωτη είναι η τραγωδία που γράφτηκε σήμερα το απόγευμα στον Αρχάγγελο, όπου βρήκε τραγικό θάνατο φοιτητής που σπούδαζε στην Κρήτη και ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει στη Ρόδο.

Πρόκειται για τον Μ.Π. του Κ. ο οποίος ήταν συνεπιβάτης στο μοιραίο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του. Στο όχημα επέβαινε επίσης και η μητέρα του.

Ο άτυχος 21χρονος που κατάγεται από τον Αρχάγγελο μόλις είχε αφιχθεί στο νησί της Ρόδου και επέστρεφε με τους γονείς του στο σπίτι τους.

Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του ανετράπη με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο ίδιος και να τραυματιστούν οι γονείς του.

Το Συγκλονιστικό τροχαίο δυστύχημα εξελίχθηκε στις 16:30 στην περιοχή του Αρχαγγέλου, λίγα μόλις μέτρα μακριά από το Κέντρο Υγείας της περιοχής.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που επικοινώνησαν με την «Ροδιακή» το Ι.Χ. αυτοκίνητο που κινούνταν επί της Ρόδου-Λίνδου και στο οποίο επέβαινε η οικογένεια ανετράπη με αποτέλεσμα να ακολουθήσει τρελή πορεία και να «καρφωθεί» σε βραχώδη περιοχή, στην αριστερή πλευρά του δρόμου.

Το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του ο άτυχος 21χρονος και να τραυματιστούν σοβαρά ο πατέρας και η μητέρα του. (Ροδιακή)