Σήμερα το πρωί, μετά από κάλεσμα του Αγροτικού Σύλλόγου Αστερουσίων, οι μικρομεσαίοι αγρότες της περιοχής βγήκαν για δεύτερη συνεχόμενη μέρα στον κόμβο των Πραιτωρίων να διαμαρτυρηθούν για τα αντιασφαλιστικά μέτρα που φέρνει η κυβέρνηση. Το μπλόκο των Παριτωρίων μαζικοποιείται! Καλούμε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες της περιοχής να στηρίξουν τον αγώνα!

Στη κατεύθυνση της Πανελλαδικής Συντονιστικής Επιτροπή των Μπλόκων, δώσαμε ένα μακρινό αγωνιστικό παρόν και χαιρετισμό εκεί που χτυπάει η καρδιά του αγώνα, στη σύσκεψη των μπλόκων στη Νίκαια!

Δίνουμε απάντηση στην κυβέρνηση που επιμένει στα βάρβαρα αντιασφαλιστικά μέτρα, που μαζί με το φορολογικό, και γενικά την πολιτική της ΕΕ, την ΚΑΠ, μας ξεκληρίσει από γη και παραγωγή.

Δε κάνουμε πίσω! Συνεχίζουμε και αύριο, πιο αγωνιστικά. Συντονιζόμαστε τοπικά με το οργανωμένο και μαχόμενο κίνημα της μικρομεσαίας αγροτιάς του νομού, αλλά και με την Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Χανίων, στην αυριανή μέρα δράσης, με ενίσχυση του μπλόκου στα Πραιτώρια και συμμετοχή στην μηχανοκίνητη πορεία στο Ηράκλειο.

Κλιμακώνουμε τον αγώνα μας!

ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΙΣΩ!

ΟΛΗ Η ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΑ ΑΓΡΟΤΙΑ ΣΤΗ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ!

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ