Π. Δουδωνής από τον Άγιο Νικόλαο: Το ΠΑΣΟΚ θα είναι ο νικητής των Ευρωεκλογών (βίντεο)
Πώς θα προστατευθούν τα παιδιά από τους κινδύνους του Διαδικτύου και τον εκφοβισμό
Ευχαριστήριο του 1ου Γυμνασίου Αγ. Νικολάου
Τα κάλαντα του Λαζάρου στον Κρούστα
Ο Δήμαρχος Αγ. Νικολάου θα επισκεφτεί το Αρχαιολογικό Μουσείο
Αγιασμός για τη νέα σεζόν στο Domes of Elounda (βίντεο)
Προβληματισμός για τις ποσότητες νερού που έχουν συγκεντρωθεί στο φράγμα Αποσελέμη
Όλοι μαζί δίνουμε δύναμη στις ευχές των παιδιών
Η πανσέληνος και ο στροβιλισμός στη ροή του νερού κάτω από τη γέφυρα (βίντεο)
Tο ακροβατικό Αεροπορικό Σμήνος της RAF “Red Arrows” θα συμμετέχει στους εορτασμούς για την συμπλήρωση  83 χρόνων από τη Μάχη της Κρήτης
Μικροί συγγραφείς δημιουργούν σπουδαίες ιστορίες

Ανώτατο κλιμάκιο στελεχών της Eurobank στην Κρήτη

Επίσκεψη στην Κρήτη και σειρά επαφών με τοπικούς παράγοντες, πραγματοποίησε κλιμάκιο  ανωτάτων στελεχών της Eurobank με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας κ. Θεόδωρο Καλαντώνη, την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Θ. Καλαντώνης, συνοδευόμενος από στελέχη της διοίκησης είχε συναντήσεις στο Ηράκλειο με τον Περιφερειάρχη Κρήτης, κ. Σταύρο Αρναουτάκη και συζήτησαν θέματα που αφορούν στις αναπτυξιακές προσπάθειες της Περιφέρειας, καθώς και με τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών του Δήμου Ηρακλείου, κ. Γεώργιο Καραντινό. Στις συναντήσεις  επιβεβαιώθηκε η διαχρονικά στενή σχέση εμπιστοσύνης της Eurobank με την τοπική κοινωνία και η δέσμευσή της για την ανάληψη πρωτοβουλιών που θα ενισχύσουν περαιτέρω την τοπική οικονομία και θα αναδείξουν τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

Τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο, συνόδευσαν στην Κρήτη στελέχη της Διοίκησης της Τράπεζας και συγκεκριμένα οι κ.κ. Δήμος Αρχοντίδης Γενικός Διευθυντής Global Markets & Wealth Management, Σωτήρης Συρμακέζης Γενικός Διευθυντής Group Digital Banking, Αναστάσιος Πανούσης Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής Γενικής Διεύθυνσης Τραπεζικής Ιδιωτών, Ιάκωβος Γιαννακλής Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Επικεφαλής Δικτύου Καταστημάτων, Γεώργιος Ζήσης Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Τομεάρχης Καταστημάτων Κρήτης, η κα Ελίνα Νικάκη Διευθύντρια Τραπεζικής Φορέων και Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών και άλλα ανώτερα στελέχη της Τράπεζας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης πέραν των επαφών με τους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας με τη συμμετοχή της κας  Ελένης Τζέκου Περιφερειακής Διευθύντριας Καταστημάτων ΝΤΤ Βορειοδυτικής Αττικής και Κρήτης και του κ. Νικόλαου Φραγκιαδάκη Περιφερειακού Διευθυντή Καταστημάτων Eurobank στην Κρήτη πραγματοποιήθηκε  περιοδεία στα καταστήματα της Τράπεζας.

Βραβεύσεις

Στο πλαίσιο της περιοδείας, η διοίκηση της Eurobank, παρουσία όλων  των στελεχών του δικτύου Eurobank και ΝΤΤ, βράβευσε σε ειδική εκδήλωση, τα καταστήματα της Κρήτης που διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους το 2015.

Τα βραβεία απένειμαν τα στελέχη της Διοίκησης της Τράπεζας που επισκέφθηκαν το νησί και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εργαζόμενους τις προοπτικές και τους στόχους για τη νέα χρονιά καθώς και για την προσπάθεια που θα καταβάλλει η Τράπεζα για την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και τη στήριξη της κοινωνίας.

Ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος της Eurobank κ. Θεόδωρος Καλαντώνης εξήρε τις προσπάθειες των στελεχών και επιβράβευσε τις υψηλές επιδόσεις τους σε σημαντικούς τομείς της τραπεζικής λειτουργίας αναδεικνύοντας τη συλλογική προσπάθεια που κατέβαλαν παρά τις ιδιαίτερα δυσμενείς, για το τραπεζικό σύστημα, συνθήκες που επικράτησαν την προηγούμενη χρονιά. Παράλληλα, επεσήμανε την καθοριστική συμβολή τους στη δυναμική πορεία της Eurobank όπως αυτή διαμορφώνεται μετά την επιτυχημένη πρόσφατη Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, γεγονός που ανέδειξε και επιβεβαίωσε την εμπιστοσύνη των μετόχων της στις προοπτικές της Τράπεζας.

 

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist