Η 34χρονη γυναίκα το 2013 χώρισε τον 46χρονο σύζυγο της και εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης της. Όπως αποκαλύπτει η «Espresso», πήρε μαζί της και τα δύο ανήλικα παιδιά της και ο γνωστός επιχειρηματίας εμφανίστηκε ξαφνικά μπροστά της στο σπίτι της στον Πειραιά.

Την ανάγκασε να τον ακολουθήσει μαζί με τα παιδιά στην μονοκατοικία του στην περιοχή του Διονύσου. Εν συνεχεία ο 46χρονος την υποχρέωσε με βία να υπογράψει ιδιωτικό συμφωνητικό, με το οποίο του παρέδωσε την επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Στην συνέχεια, ο 46χρονος -σύμφωνα με την καταγγελία της 34χρονης- την υποχρέωνε να κάνει χρήση κοκαΐνης, ενώ ένα βράδυ έφερε στο σπίτι τρεις φίλους του επίσης επιχειρηματίες, κατανάλωσαν ποσότητα κοκαΐνης και στην συνέχεια την βίασαν και την ξυλοκόπησαν όλοι μαζί.

Όταν οι τρεις φίλοι του γνωστού επιχειρηματία έφυγαν από το σπίτι, του άφησαν μεγάλο χρηματικό ποσό για τις …υπηρεσίες που τους είχε προσφέρει, παραδίδοντας την γυναίκα του στις ανώμαλες σεξουαλικές τους ορέξεις.

Έκτοτε ο 46χρονος, σε συνεργασία με άλλα τρία άτομα, τα οποία καταζητούνται, ανάμεσα τους μια γυναίκα και ένας Αλβανός υπήκοος, εξέδιδε συστηματικά την σύζυγο του σε άτομα που είχαν «βαρύ» πορτοφόλι και περίεργα βίτσια, ενώ από το πελατολόγιο του γνωστού επιχειρηματία δεν έλειπαν ακόμα και ομοφυλόφιλοι που αναζητούσαν το κάτι διαφορετικό στην σεξουαλική τους ζωή.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες της γυναίκας, ο 46χρονος διοργάνωνε 24ωρα σεξουαλικά πάρτι στην μονοκατοικία του στο Διόνυσο, στα οποία συμμετείχαν σε μια περίπτωση ακόμα και 8 άντρες με κεντρικό πρόσωπο την 36χρονη, η οποία ήταν αναγκασμένη και κάτω από την επήρεια μεγάλων ποσοτήτων κοκαΐνης, να δέχεται ταυτόχρονα τις αρρωστημένες σεξουαλικές ορέξεις των 8 ανδρών, που είχαν πληρώσει από 500 ευρώ ο καθένας για την συμμετοχή τους στο Ρωμαϊκό όργιο.

Παράλληλα οι συνεργοί του 46χρονου, μετέφεραν την άτυχη γυναίκα σε πολυτελή ξενοδοχεία της παραλιακής, όπου έκλειναν σουίτες ολόκληρες παρέες ακόμα και επωνύμων, για να περάσουν ένα καυτό βράδυ με αντικείμενο του πόθου τους την εντυπωσιακή 36χρονη.

Όταν η ίδια αντιδρούσε και προσπαθούσε να ξεφύγει από αυτή την κόλαση του ομαδικού σεξ και τον σαδομαζοχιστικών οργίων στα οποία συμμετείχε και ο σύζυγος της, ο ίδιος την ξυλοκοπούσε, της χορηγούσε με το ζόρι κοκαΐνη, ενώ παράλληλα την απειλούσε πως δεν πρόκειται να ξαναδεί στην ζωή της τα παιδιά της.

Τελικά το περασμένο Δεκέμβριο η γυναίκα βρήκε το κουράγιο να… δραπετεύσει και να τον καταγγείλει. Αποτέλεσμα την Τρίτη η Διεύθυνση Οργανωμένου Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής, να συλλάβει τον 46χρονο στο σπίτι του στο Διόνυσο. (iefimerida)