Συνελήφθησαν, χθες το βράδυ, στο Ηράκλειο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηρακλείου, επτά ημεδαποί ηλικίας 40, 41, 32, 37, 56, 53 και 36 ετών,  για διενέργεια και συμμετοχή σε παράνομα τυχερά παίγνια.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων, που διενεργούνται για την καταπολέμηση του φαινομένου, των παράνομων τυχερών παιγνίων, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε κατάστημα  «καφετέρια», ιδιοκτησίας 34χρονου ημεδαπού, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι ο 40χρονος ως υπεύθυνος του καταστήματος, είχε  επιτρέψει σε έξι ημεδαπούς ηλικίας 41, 32, 37, 56, 53 και 36 ετών, τη διενέργεια και τη διεξαγωγή του απαγορευμένου τυχερού παιγνίου των πεσών (ζάρια), οι οποίοι και συνελήφθησαν ενώ κατά την είσοδο των αστυνομικών στο κατάστημα, ένα άτομο προσπάθησε ανεπιτυχώς να τους εμποδίσει να εισέλθουν εντός αυτού.

Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα ζευγάρι κύβοι-ζάρια και το χρηματικό ποσό των 1.345  ευρώ.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.