«Η 1η αγροτική έκθεση που σε λίγα 24ωρα ανοίγει τις πύλες της στην Ιεράπετρα έχει ναι μεν σαν σημείο αναφοράς έναν από τους πλέον αγροτικούς τόπους της χώρας και δη της Κρήτης όμως είναι μια έκθεση όλου του Νομού Λασιθίου» σχολίασε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο Δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζάκης.

Ο ίδιος κάνει λόγο για ένα όνειρο της περιοχής που γίνεται πραγματικότητα και που την ίδια στιγμή σημαίνει κάτι πολύ καλό για όλη την περιοχή και όλο το νομό. «Τα περίπτερα είναι όλα πλήρη και οι άνθρωποι που θα έρθουν από όλη σχεδόν την χώρα μαζί με τους εκθέτες αλλά και τους επισκέπτες θα τονώσουν την παρουσία του νομού την εικόνα της Ιεράπετρας και θα στείλουν το μήνυμα ότι είμαστε και εμείς εδώ και μπορούμε να φιλοξενήσουμε μεγάλες διοργανώσεις. Η έκθεση γίνεται στην Ιεράπετρα, είναι όμως μια προσπάθεια που αντανακλά σε όλο το νομό και αυτό θα πρέπει όλοι να το καταλάβουμε, η συνεργασία μας δε έως την ώρα αυτή με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, Περιφέρεια, Αντιπεριφέρεια, Επιμελητήριο Λασιθίου αυτό δείχνει. Το έλλειμμα που όλοι μας παραδεχόμαστε ότι υπάρχει στο νομό Λασιθίου είναι καιρός να το ανατρέψουμε και μόνο μέσα από τις συνεργασίες θα το επιτύχουμε αυτό. Τις συνεργασίες και την επαφή, τους δρόμους δηλαδή που θα μας ενώνουν ταχύτερα, ασφαλέστερα και πιο γρήγορα» είπε και συμπλήρωσε πως αυτά έχουμε ανάγκη σαν τόπος ώστε να δείξουμε ότι πραγματικά μπορούμε όλοι μαζί για όλους μαζί.

«Οι δήμαρχοι των τεσσάρων δήμων έχουμε δείξει την καλή μας διάθεση πάνω σε αυτό και εκτιμώ πως όλοι μας έχουμε ταχθεί υπέρ της ισόρροπης ανάπτυξης στο νομό από την Σητεία έως το Οροπέδιο Λασιθίου. Ο ένας έχει ανάγκη τον άλλο και ευελπιστώ ότι μέσα από την προσπάθεια αυτή που γίνεται θα καταφέρουμε πολλά. Κυρίως να ενωθούμε με καλύτερους οδικούς άξονες» είπε καλώντας όλους να επισκεφτούν την έκθεση καθώς δεν θα είναι απλά ένα επαγγελματικό γεγονός αλλά και μια πολυπολιτισμική ανταλλαγή, κατέληξε.

ΘΑΝΟΣ ΚΟΡΟΜΠΥΛΙΑΣ