Για τους χρήστες των Android που έχουν βαρεθεί την εναλλαγή ανάμεσα στα γραπτά μηνύματα και το Messenger το Facebook έχει τη λύση.

Την Τρίτη, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ανακοίνωσε ότι η εφαρμογή Messenger υποστηρίζει πλέον και μηνύματα SMS. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες των Android μπορούν να ρυθμίσουν την εφαρμογή ως προεπιλεγμένο πρόγραμμα για την αποστολή και των γραπτών μηνυμάτων τους. Για εκείνους που θέλουν να το επιλέξουν, η ενημερωμένη έκδοση είναι τώρα διαθέσιμη για την Android εφαρμογή του Messenger. Το Facebook δε φαίνεται να έχει κάποια σχέδια για να κάνει το ίδιο και στην εφαρμογή για τα iOS.

Μόλις ο χρήστης ενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα μέσω της επιλογής «προεπιλεγμένη εφαρμογή SMS» στις ρυθμίσεις του Messenger, θα είναι σε θέση να δει τα μηνύματα κειμένου στο Messenger παράλληλα με τις υπόλοιπες συνομιλίες στο Facebook. Θα υποστηρίζει επίσης μερικά – όχι όλα – τα χαρακτηριστικά και το πλούσιο περιεχόμενο του Messenger όπως τα GIFs και τις τρίτες εφαρμογές. (Newsbeast.gr)