Στις τρεις πόλεις του Λασιθίου το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ

Τις συναντήσεις με τα σωματεία της δύναμης της ΕΠΣ Λασιθίου ξεκινάει άμεσα και από την ερχόμενη κιόλας Δευτέρα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, στις οποίες θα συζητηθούν όλα τα σημαντικά θέματα που υπάρχουν, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2016-2017. Οι συγκεντρώσεις θα είναι τρεις τον αριθμό σε απόσταση μιας εβδομάδας η μια με την άλλη, στις τρεις μεγάλης πόλεις του νομού ξεκινώντας αρχικά από τη Σητεία, εν συνεχεία στην Ιεράπετρα και θα ολοκληρωθούν στον Άγιο Νικόλαο.
Αναλυτικά το σχετικό έγγραφο της ΕΠΣΛ όπως απεστάλη προς όλα τα σωματεία: «Σας γνωρίζουμε ότι το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Λασιθίου προκειμένου να συζητήσει με το Σωματείο σας τις οποίες σκέψεις-απόψεις-προτάσεις σας σε ότι έχει να κάνει με το νέο Πρωτάθλημα και Κύπελλο της ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-2017, αλλά και γενικά με την αναβάθμιση, κατά την κρίση σας, του Ποδοσφαίρου στο Νομό Λασιθίου σας καλεί σε κατά περιοχή συγκεντρώσεις όπως παρακάτω:
1.Σωματεια Σητείας: Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 ώρα 20.00 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Σητείας, καλούνται όλα τα Σωματεία της δύναμής μας προαιρετικά αλλά απαραίτητα αυτά του Δήμου Σητείας.
2.Σωματεια Ιεράπετρας: Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016 ώρα 20.00 στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Ιεράπετρας, καλούνται όλα τα Σωματεία της δύναμής μας προαιρετικά αλλά απαραίτητα αυτά του Δήμου Ιεράπετρας.
3.Σωματεια Μιραμπέλλου: Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016 ώρα 20.00 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λασιθίου στον Άγιο Νικόλαο, καλούνται όλα τα Σωματεία της δύναμής μας προαιρετικά, αλλά απαραίτητα αυτά του Δήμου Αγίου Νικολάου.
Σας κάνουμε γνωστό ότι πολλές από τις προτάσεις σας, θα υλοποιηθούν αρκεί να είναι στο πλαίσιο των Κανονιστικών Διατάξεων του Ποδοσφαίρου.
Επίσης θα ληφθούν σοβαρά υπ΄ όψιν για την σύνταξη των προκηρύξεων των Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2016-2017.
Τελειώνοντας σας ενημερώνουμε ότι στις παραπάνω αναφερόμενες συγκεντρώσεις μπορούν να παρευρεθούν και οι προπονητές των Σωματείων».
Με εξαίρετη τιμή
Για το Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Λασιθίου
Ο πρόεδρος
Αγησίλαος Λουτσέτης
Ο γεν. γραμματέας
Κωστής Λεμπιδάκης