φωτο Αρχείου

Συνελήφθησαν, χθες σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, τέσσερις ημεδαποί (49χρονη,  50χρονη, 31χρονη και 56χρονος) για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Σημάτων και πλαστογραφία.

Aπό αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου, σε συνεργασία με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο νόμιμης εταιρείας, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι σε εμπορικά καταστήματα σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκε η διάθεση προϊόντων προς πώληση,  τα οποία ήταν απομίμηση συγκεκριμένης επώνυμης εταιρείας και συνελήφθησαν η 49χρονη και η 31χρονη ως προσωρινά υπεύθυνες καταστημάτων και η 50χρονη και ο 56χρονος ως ιδιοκτήτες καταστημάτων, για παραβάσεις της  Νομοθεσίας περί σημάτων και πλαστογραφία.

Κατασχέθηκε πλήθος προϊόντων (τσάντες, νεσεσέρ, πορτοφόλια, μαντήλια, παπούτσια, καπέλα, είδη ταξιδίου και διάφορα αξεσουάρ) απομίμηση της εν λόγω εταιρείας.

Οι προανακρίσεις, διενεργούνται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.