Αρχική Χανιά Ρεπορτάζ Παραμένουν άφαντοι οι δύο αγνοούμενοι Χανιώτες

Παραμένουν άφαντοι οι δύο αγνοούμενοι Χανιώτες

Από

Ημερομηνία

Ώρες αγωνίας εξακολουθούν να περνούν οι οικογένειες των δύο αγνοούμενων Χανιωτών, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν στις 14 Οκτωβρίου. Τόσο ο 61χρονος Κυριάκος Μετζιδάκης, όσο και ο 67χρονος Σταύρος Σαρτζετάκης σχεδόν ένα μήνα από την εξαφάνισή τους δεν έχουν δώσει κανένα σημάδι ζωής.

Tόσο για τον 67χρονο Σταύρο Σαρτζετάκη από τον Αποκόρωνα όσο και για τον 61χρονο Κυριάκο Μετζιδάκη έχει εκδοθεί Silver Alert με πληροφορίες που πιθανόν να βοηθήσουν στην έρευσή τους.

33

Όσον αφορά τον 61χρονο Κυριάκο Μετζιδάκη αναφέρεται «Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε σορτς, πουκάμισο και δερμάτινα παπούτσια. Οδηγεί το ΜΗΟ – 7875, γαλάζιο ΤΟΥΟΤΑ AURIS με κόκκινες πινακίδες. Η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065»

44Οι πληροφορίες που αναφέρονται για τον 67χρονο Σταύρο Σαρτζετάκη είναι «ο 67χρονος άντρας την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα, σκούρο τζιν παντελόνι, μπεζ μπουφάν. Εφερε σακίδιο πλάτης και έχει δυσκολία στην κίνηση. Πιθανώς, έχει ταξιδέψει ακτοπλοϊκώς στον Πειραιά. Εάν γνωρίζετε κάτι επικοινωνήστε με τη ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, όλο το 24ωρο, στην Εθνική Γραμμή SOS 1065».

Χανιώτικα Νέα

Πρόσφατα άρθρα