Αναβολή κατά μια εβδομάδα πήρε το Παιδικό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Λασιθίου για τη διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση του το Δ.Σ. της Ένωσης. Απευθυνόμενο στα σωματεία αναφέρει:

«Μετά την τέλεση της 1ης αγωνιστικής του παιδικού πρωταθλήματος και λόγω των προβλημάτων που υπήρξαν με τις ταυτοπροσωπίες και καταστάσεις υγείας, η επόμενη αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σάββατο 26/11/2016. Παρακαλείστε όπως μεριμνήσετε να είναι έτοιμα την επόμενη αγωνιστική, καθώς επίσης να ενημερώσετε τους προπονητές –συνοδούς των ομάδας σας να τα έχουν έτοιμα σωστά τοποθετημένα και κατά σειρά για τους παίκτες που θα αγωνιστούν και να παραδίνονται στους ορισμένους από την Ένωση Διαιτητές (για τις κατηγορίες 2002-2003 και 2004-2005) ή στους εκτελώντας χρέη Διαιτητών ή Παρατηρητών (για τις κατηγορίες 2006-2007 και 2008-2009), ώστε να αναγράφονται στο φύλλο αγώνος τα ονόματα των ποδοσφαιριστών και για την εγκυρότατα του φύλλου αγώνος (δύο τελευταίον κατηγοριών), θα υπογράφεται από τους προπονητές των ομάδων – Διαιτητές- Παρατηρητή & Γιατρό Αγώνα.

Επίσης λόγω και του τραυματισμού που υπήρξε στην 1η αγωνιστική, σας εφιστούμε την προσοχή – παράκληση – προστασία, οι παίκτες πρέπει να αγωνίζονται με καλαμίδες».