Δεν έχει χαθεί τίποτα στο θέμα της εκποίησης του αεροδρομίου Χανίων τόνισε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΥΠΑ κ. Βασίλης Αλεβιζόπουλος μιλώντας στους εργαζομένους του αεροδρομίου σήμερα το πρωί. Παράλληλα ο κ. Αλεβιζόπουλος ενημέρωσε τους υπαλλήλους της ΥΠΑ για εργασιακά τους θέματα.

Στη συνέχεια ο κ. Αλεβιζόπουλος συνοδευόμενος από υπαλλήλους της ΥΠΑ και μέλης της “Πρωτοβουλίας Πολιτών ενάντια στην εκποίηση” συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Αποστόλη Βουλγαράκη. “Η Fraport δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει τα αεροδρόμια το 2017. Αυτό ξεχάστε το! Από το 2018 και βλέπουμε” είπε ο κ. Αλεβιζόπουλος μιλώντας στους δημοσιογράφους.
Ο πρόεδρος των εργαζομένων στην ΥΠΑ παρουσίασε στοιχεία οικονομικά της Fraport με βάση τα οποία η Γερμανική εταιρεία δεν έχει τα 1.2 δις ευρώ όπως προβλέπει η σύμβαση για να προχωρήσει στην αγορά των 14 αεροδρομίων. Παράλληλα εκτίμησε ότι θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα λειτουργίας των αεροδρομίων το 2017 καθώς και η ΥΠΑ έχει εγκαταλείψει τα αεροδρόμια τα τελευταία χρόνια και η Fraport δεν είναι σε θέση να τα λειτουργήσει.

Πηγή: Xανιώτικα Νέα