Με επιτυχία και μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού των μαθητών διεξήχθη στο κινηματοθέατρο ΡΕΞ χτες το βράδυ η εκδήλωση με την πρωτότυπη και ευρηματική ονομασία «Τσικνο – voice» που έγινε σε συνδιοργάνωση του Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των τριών Γυμνασίων Αγίου Νικολάου, των 15μελων συμβουλίων τους και του ΠΑΟΔΑΝ.

Οι μουσικές μπάντες των τριών Γυμνασίων εμφανίστηκαν επί σκηνής και στην κυριολεξία… ξεσήκωσαν από τις καρέκλες του το κοινό που γέμισε την αίθουσα του ΡΕΞ. Με τραγούδια από όλα τα είδη μουσικής, χορούς και με κέφι και ανεβασμένη διάθεση οι μαθητές και όλοι όσοι βρέθηκαν στην εκδήλωση τραγούδησαν, ψυχαγωγήθηκαν, πέρασαν ευχάριστα το βράδυ τους μπαίνοντας, παράλληλα, σε κλίμα αποκριάτικο, αφού οι περισσότεροι μέσα στην αίθουσα ήταν μασκαρεμένοι.

Τις μουσικές μπάντες έκρινε και βαθμολόγησε κριτική επιτροπή αποτελούμενη από τους ντόπιους μουσικούς Βαγγέλη Περάκη, Παναγιώτη Χουλιάρα και Μάριο Βολά αλλά και τους προέδρους των 15μελων των τριών σχολείων, ενώ ανάμεσα στις μουσικές μπάντες παρουσιάστηκαν και επιδείξεις από τις χορευτικές ομάδες των σχολείων.

Ν.Σ.