Σε μια εκδήλωση άψογα οργανωμένη από την Αθλητική Ένωση Νεάπολης από κοινού με το τοπικό τμήμα ΣΕΟ Νεάπολης, τον Ποδηλατικό Όμιλο ‘Δρήρος’ της Νεάπολης, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μιλάτου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Κουναλίου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βουλισμένης και την Τοπική Κοινότητα Βουλισμένης αλλά και αντάξια του σκοπού για τον οποίο πραγματοποιήθηκε, το μουσικό συγκρότημα των ‘Vegas’ ξεσήκωσε το κοινό που από το Μεραμπέλλο και όλες τις περιοχές της Κρήτης συνέρευσε στο ΕΠΑΛ της Νεάπολης και γέμισε απ’ άκρη σ’ άκρη την αίθουσα.

Η συντοπίτισσά μας Κατερίνα Κουκουράκη, τραγουδίστρια του συγκροτήματος και οι ZeRaw και DJ Airth που απαρτίζουν τους ‘Vegas’ τραγούδησαν μαζί με το κοινό παλιές και νέες επιτυχίες τους στέλνοντας ένα μήνυμα αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς. Lead in στην συναυλία έκανε το συγκρότημα των ‘Destination Zero’.

Όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν από την συναυλία θα διατεθούν για τις ανάγκες του μικρού Παναγιώτη από το Μεραμπέλλο βοηθώντας τον στην προσπάθεια που καταβάλλει για την αποκατάσταση της υγείας του.

(*Aναλυτικότερο ρεπορτάζ για την εκδήλωση μπορείτε να διαβάσετε στο φύλλο της ΑΝΑΤΟΛΗΣ της Δευτέρας)

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ