Αρχική _Τοπικά νέα Άγιος Νικόλαος Οι Δημοτικές Χορωδίες Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου τραγουδούν για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία

Οι Δημοτικές Χορωδίες Ιεράπετρας και Αγίου Νικολάου τραγουδούν για τα Κοινωνικά Παντοπωλεία

Από

Ημερομηνία

Μετά και την πρώτη εκδήλωση που πραγματοποίησαν το προηγούμενο διάστημα για τη στήριξη των Δημοτικών Κοινωνικών Παντοπωλείων η Μικτή  Πολυφωνική Χορωδία  του Δήμου Αγίου Νικολάου και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας στον Άγιο Νικόλαο, οι δύο χορωδίες ενώνουν και πάλι τις φωνές τους την Κυριακή 12 Μαρτίου σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Ιεράπετρας.

Στέλνοντας το μήνυμα της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης, η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ιεράπετρας υπό τη Διεύθυνση της κας Μαρίας Παπαγιαννάκη και η Μικτή Πολυφωνική Χορωδία του Δήμου Αγίου Νικολάου υπό τη Διεύθυνση του κ. Μανώλη Κανακάκη πρωταγωνιστούν σε μια εκδήλωση που σκοπό έχει να ενισχύσει το έργο των Κοινωνικών Παντοπωλείων, υποστηρίζοντας τον συνάνθρωπο.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 8:00 το βράδυ στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Ιεράπετρας και αντί εισιτηρίου θα συλλέγονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ιεράπετρας.

 

Πρόσφατα άρθρα