Οι  σπουδαστές του Β’ έτους της ΑΣΤΕΚ πραγματοποίησαν μια  εκπαιδευτική επίσκεψη στην ξενοδοχειακή μονάδα DAIOS COVE, συνοδευόμενοι από τους Καθηγητές τους Ιωάννα Λημνιού και Ευθύμιο Κουτρούμπα. Οι σπουδαστές και σπουδάστριες  είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους εντυπωσιακούς και πολυτελείς χώρους του ξενοδοχείου, το οποίο  είναι από τα καλύτερα της Ευρώπης.

Οι σπουδαστές  μετακινήθηκαν από την σχολή τους στο ξενοδοχείο με  λεωφορείο το οποίο παραχώρησε δωρεάν η εταιρεία ELOUNDA STAR TRANSFERS  του κου Κώστα Μπαρμπούνη, τον οποίο ευχαριστούμε. Με την άφιξη μας στο ξενοδοχείο μας οι σπουδαστές καλωσορίστηκαν από την κα Φεϊζώ Άννα  – ROOMS DIVISION MANAGER- η οποία μας ξενάγησε στους χώρους του BLUE PALACE. Στο συνέχεια  ο FB MANAGER κος Νίκος Καρκανιάς μας μίλησε και ξενάγησε στα επισιτιστικά τμήματα του ξενοδοχείου . Ευχαριστούμε τον Διευθυντή του Ξενοδοχείου κο Αλμυράντη Παναγιώτη και όλο τους συνεργάτες του  για την υπέροχη φιλοξενία

Ήταν ομολογουμένως μια εκπαιδευτική επίσκεψη, η οποία εντυπωσίασε τους σπουδαστές της ΑΣΤΕ Κρήτης (Αγ. Νικολάου) και αποτελεί κίνητρο για αυτούς η ένταξη τους στον εν λόγω ξενοδοχείο ή στα υπόλοιπα πολυτελή ξενοδοχεία τα οποία υπάρχουν στην περιοχή μας, τα οποία θα επισκεφτούμε στο μέλλον.

Για την ΑΣΤΕ Κρήτης

Ευθύμιος Β. Κουτρούμπας Msc

Καθηγητής ΑΣΤΕΚ