Αρχίζει προγραμματισμό για Γ’ εθνική ο ΟΦΙ

Την Τετάρτη το βράδυ στην αίθουσα τύπου του δημοτικού σταδίου Ιεράπετρας «Πέτρος Βουζουνεράκης» πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση του ΟΦΙ παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας που έδειξαν έμπρακτα τη στήριξή τους.
Επισημάνθηκε ότι ο ΟΦΙ θα κάνει όλες τις δυνατές προετοιμασίες ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Γ΄ εθνικής, με οποιαδήποτε μορφή αυτή έχει και απλώς αναμένουν τη Γενική Συνέλευση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και τις αποφάσεις για τη μορφή της Γ΄ εθνική. Σίγουρα θα είναι δύσκολο εγχείρημα στο οικονομικό τομέα εάν υπάρχουν έξοδα μεταφοράς και μετακινήσεων όμως αυτό δεν σημαίνει ότι ο ΟΦΙ θα απαρνηθεί τη συμμετοχή του. Έτσι, θα προσπαθήσουν να διευρύνουν το συμβούλιο ώστε να βρεθούν οι απαραίτητοι πόροι και το ευχάριστο είναι ότι ήταν αρκετοί πρόθυμοι (και κάποιοι που δεν έδωσαν το παρών) να τεθούν δίπλα στη διοίκηση και να βοηθήσουν το… ταξίδι του ΟΦΙ για δεύτερη φορά στην ιστορία του στην Γ΄ εθνική.

Σε ανακοίνωσή του ο ΟΦΙ αναφέρει: «Την Τετάρτη έλαβε χώρα η γενική συνέλευση του ΟΦΙ. Διεξήχθη μία διεξοδική συζήτηση, εκλέχθηκε νέο Δ.Σ. και αποφασίσθηκαν να γίνουν πολύ συγκεκριμένες κινήσεις έως την 30η Ιουνίου, ημέρα της συνέλευσης της ΕΠΟ. Στόχος όλων μας είναι ο ΟΦΙ να είναι την νέα χρονιά ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής. Όλα θα τελούν εν αναμονή έως τις 30 Ιουνίου οπότε αφ’ ενός θα γνωρίζομε τους ομίλους της Γ Εθνικής (οι φήμες δυστυχώς εξακολουθούν να κρατούν καλώς) αφ’ ετέρου θα γνωρίζομε το αποτέλεσμα των κινήσεων που το Δ.Σ. θα κάνει έως τότε».