Οι πρωταθλητές και οι πρωταθλήτριες Ελλάδας στο beach volley κρίνονται απόψε στην παραλία της Άμμου, δίπλα στην μαρίνα Αγίου Νικολάου.

Οι αγώνες για την Τρίτη θέση ξεκινούν από τις 5 το απόγευμα. Οι Τελικοί από τις 7 με τις γυναίκες στην αφετηρία της μάχης για την κορυφή.
Να σημειωθεί πως οι διοργανωτές πρόσθεσαν κι άλλες θέσεις στις κερκίδες λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και της προσέλευσης του κοινού.

Πρόγραμμα τελικών
Κυριακή 30 Ιουλίου

17:00 Χάλκινο μετάλλιο (Γυναικών)
17:45 Χάλκινο μετάλλιο (Ανδρών)
19:00 Τελικός γυναικών
20:00 Τελικός ανδρών

 

Τέσσερις ομάδες εκμεταλλεύτηκαν την δεύτερη ευκαιρία που είχαν στο ταμπλό των ηττημένων και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του τελικού τουρνουά Masters Που φιλοξενείται στην παραλία «Άμμος» στον Άγιο Νικόλαο.

Άλλη μία φορά την παράσταση έκλεψαν οι… μικρές της διοργάνωσης Μαρία Κλέπκου, Διονυσία Μάτιου (είναι η νεότερη ομάδα του τουρνουά) που νίκησαν με 2-0 (27-25, 21-19) τις Κατερίνα Καπόλου, Πέρσα Σακελλαρίδη και προκρίθηκαν στην τετράδα, όπου θα αντιμετωπίσουν τις Ματιάδη, Μολδοβανίδη.

Στον άλλο ημιτελικό οι Καραγκούνη, Τσοπούλου που είχαν προκριθεί από εχθές θα αντιμετωπίσουν τις Μαναβή, Σπηλιωτοπούλου οι οποίες απέκλεισαν στο τάι μπρέικ τις Αγγελοπούλου, Κωνσταντίνου με 2-1 (21-16, 19-21, 15-13).

Στους άνδρες οι Νιώπας, Παπαδημητρίου και Καντιώτης, Τσαλικιάν είχαν προκριθεί από χθες στα ημιτελικά. Το καρέ συμπλήρωσαν οι Βασίλης και Άγγελος Μανδηλάρης που νίκησαν πριν από λίγο τους Κογκαλίδη, Πολυχρονιάδη με 2-0 και στην πρώτη τους παρουσία στο τελικό τουρνουά Masters πήραν το εισιτήριο για την τετράδα. Τελευταία ομάδα που προκρίθηκε είναι οι Ευγενίδης, Κιμπλ και μάλιστα άνευ αγώνα. Είναι η πρώτη τους παρουσία στα ημιτελικά τελικής φάσης Πανελλήνιου πρωταθλήματος. Οι άτυχοι του τουρνουά ήταν οι Βασίλης Κωστόπουλος, Γιώργος Κοτσιλιάνος. Ο Κωστόπουλος από το απόγευμα του Σαββάτου αισθάνθηκε αδιαθεσία και οι γιατροί του συνέστησαν ξεκούραση και έτσι η ομάδα του αποσύρθηκε από το υπόλοιπο της διοργάνωσης.