Ενισχυμένη η ΑΕ Νεάπολης

Έτοιμη από κάθε άποψη είναι η ΑΕ Νεάπολης να μπει στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν και την επίσημη πρώτη να έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα.

Το ρόστερ για τους Νεαπολίτες έχει ολοκληρωθεί, καθώς το παζλ συμπληρώθηκε με την προσθήκη τεσσάρων νέων ισχυρών κομματιών σε θέση που επιβαλλόταν η ενίσχυση και αυτή έγινε με ότι καλύτερο μπορούσαν να βρουν στην αγορά. Ξεκινώντας από εκεί που θα αρχίζει η ενδεκάδα της ΑΕΝ, θα υπάρχει ο Γιώργος Λυράκης, ένας τερματοφύλακας η αξία και τα προσόντα του οποίου είναι γνωστά στο Λασιθιώτικο ποδόσφαιρο.
Από κει κι έπειτα αποκτήθηκαν οι Μάνος Δετοράκης και Μιχάλης Βιδάλης οι οποίοι επιστρέφουν στην ομάδα της Νεάπολης για δεύτερη θητεία.
Για το χώρο της μεσαίας γραμμής και συγκεκριμένα στον άξονα, η προσθήκη ακούει στο όνομα Παύλος Μορφακίδης. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο και ποιοτικό παίκτη σύμφωνα με πληροφορίες.
Στη γραμμή κρούσης προστέθηκε μια από τις πιο αξιόπιστες επιλογές στο σκοράρισμα τα τελευταία χρόνια στα Λασιθιώτικα γήπεδα και δεν είναι άλλος από τον Κόντι Χατζιάι.