Έπειτα από την μη ανανέωσης της συνεργασίας για τη νέα σεζόν της ΕΠΣ Λασιθίου με τον προπονητή Ιορδάνη Τσιρκίνη, ο πρώην πλέον Ενωσιακός τεχνικός μας απέστειλε επιστολή η οποία αναφέρει αναλυτικά:

«Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Έτσι κι εμένα ο κύκλος μου στις μικτές ομάδες του Λασιθίου μετά από επτά χρόνια έκλεισε με αρκετές χαρές, εμπειρίες αλλά και δυσκολίες και αρκετές κόντρες.

Αυτά τα χρόνια καταφέραμε με τα παιδιά για μοναδική φορά στα 35 χρόνια να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα Κρήτης το 2012-13 και το Κύπελλο μάχη της Κρήτης το 2015.

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον πρώην Πρόεδρο της ΕΠΣ Λασιθίου κ. Μανώλη Σταυρακάκη για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω στις μικτές ομάδες, καθώς επίσης και τον πρώην Πρόεδρο κ. Λάμπρο Μάρη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ακόμα τον κ. Αντρέα Ζερβαλάκη για τη βοήθεια που πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια στις Μικτές, μα πάνω από όλα θα ήθελα να ευχαριστήσω τα παιδιά που συνεργαστήκαμε αυτά τα χρόνια και που μου έμαθαν τόσα πολλά.

Πιστεύω και εγώ από την πλευρά μου να έβαλα ένα μικρό λιθαράκι στη βελτίωση του λασιθιώτικου ποδοσφαίρου και να ευχηθώ καλή επιτυχία και πολλή υπομονή στους Νέους προπονητές των μικτών ομάδων».