Με σύνθημα «Μαστός: Πηγή Ζωής-Παγίδα Θανάτου» ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός κάνει έκκληση προς όλους τους συμπολίτες μας να παραστούν στην ενημερωτική εκδήλωση που θα γίνει το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου στο «Μελίνα Μερκούρη» στις 6 το απόγευμα.

Με την περιοδεία του κλιμακίου του Ερυθρού Σταυρού σε όλα τα διαμερίσματα του Δήμου Ιεράπετρας, σταχυολογήθηκαν απορίες και ερωτήματα που πρέπει να διευκρινιστούν και να αποτελέσουν γνώση για όλους. Την αποστολή αυτή αναλαμβάνει ο Πρόεδρος του Περιφερειακού μας Τμήματος κύριος Ανδρέας Μαμαντόπουλος. Ομιλητές θα είναι η ιατρός Ακτινολόγος και υπεύθυνη της κινητής μονάδας μαστογραφίας της Περιφέρειας Κρήτης κυρία Σοφία Σταγγουράκη και ο Αναπληρωτής Καθηγητής της Κλινικής Χειρουργικής Ογκολογίας του ΠΑΓΝΗ κύριος Eelco de Bree.

Την εκδήλωση θα κλείσει η κυρία Ελεάννα Καρανδεινού και ο κύριος Φερετζάκης Μιχάλης  με το μουσικό πρόγραμμα «Μουσική απ΄το στήθος».

Ο καρκίνος του μαστού είναι μια πολύ συχνή νόσος, αλλά θεραπεύσιμη αν ακολουθούμε απλούς και εύκολους κανόνες. Το Σάββατο όλοι εκεί.

Ενημερώνουμε ότι την ημέρα της εκδήλωσης 4-11-2017 θα πραγματοποιηθεί έκτακτο ιατρείο μαστού στο «Μελίνα Μερκούρη» τις ώρες 11 πρωί  έως 1 το μεσημέρι  και από 4 έως 6 το απόγευμα.

ΤΟΜΕΑΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ

Π.Τ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ