Η ημερίδα για τους κινδύνους του Διαδικτύου στον Άγιο Νικόλαο, πως θα θωρακίσουμε τα παιδιά μας (VIDEO)

Στους πολλούς και ποικίλους κινδύνους που κρύβονται στο διαδίκτυο, στα μέτρα προφύλαξης της προσωπικής μας ζωής από τη δημόσια, ανεξέλεγκτη έκθεση, στη σημασία της ενημέρωσης,  πρόληψης και καταστολής από πλευράς της Αστυνομίας, αλλά και στον πρωτεύοντα ρόλο της οικογένειας και του σχολείου στο να ενημερώσει, προστατεύσει και θωρακίσει τα παιδιά ώστε να μπορέσουν να χειριστούν με ασφάλεια το Διαδίκτυο, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Αστυνομικός Διευθυντής Γεώργιος Παπαπροδρόμου, στην εσπερίδα που έγινε χθες βράδυ στο ΡΕΞ.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν, ο Αστυνομικός Διευθυντής Λασιθίου Εμμ. Παπαδάκης, ο εκπρόσωπος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών – Τοπική Διοίκηση Λασιθίου Κων. Φραγκάκης, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου Αντ. Ζερβός, ο εντεταλμένος για θέματα δημόσιας Υγείας Περιφερειακός Σύμβουλος Εμμ. Κλώντζας. Μήνυμα το οποίο αναγνώστηκε, απέστειλε ο βουλευτής Εμμ. Θραψανιώτης.

Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου, η Τοπική Διοίκηση Λασιθίου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στον Άγιο Νικόλαο. Σήμερα θα ακολουθήσουν τρεις αντίστοιχες ενημερωτικές εκδηλώσεις, στην Ιεράπετρα, στη Σητεία και στο Οροπέδιο Λασιθίου.