Επεισοδιακά σήμερα τα παιχνίδια κυπέλλου της ΕΠΣ Λασιθίου

Με τους πρώτους αγώνες της προημιτελικής φάσης συνεχίστηκε σήμερα η ποδοσφαιρική δράση στο Λασίθι, στην οποία υπάρχουν τέσσερα ιδιαίτερα ενδιαφέροντα ζευγάρια.

Στις 15.00 διεξήχθησαν οι τρεις αγώνες ΠΑΟ Κρούστα-ΑΟ Βραχασίου, Νίκη Σητείας-ΑΟΑΝ και ΑΟ Κριτσάς-ΑΣΙ και ακολούθησε στις 18.00 το ντέρμπι της Ιεράπετρας Αναγέννηση-ΟΦΙ υπό το φως των προβολέων.

Στα παιχνίδια που διεξήχθησαν το μεσημέρι, ο ΑΟΑΝ πήρε προβάδισμα πρόκρισης στη Σητεία κερδίζοντας με 1-0 τη Νίκη, όπως και ο Κρούστας που κέρδισε στην έδρα του με 3-1 τον ΑΟ Βραχασίου.

Σκηνές «απείρου κάλλους» είδαμε στο παιχνίδι στην Κριτσά που ολοκληρώθηκε με μεγάλη καθυστέρηση μετά τον διαπληκτισμό ποδοσφαιριστών, με συνέπεια τον τραυματισμό ποδοσφαιριστή του ΑΣΙ, για τον οποίο μετέβη στο γήπεδο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων μετέτρεψαν το γήπεδο σε αρένα και έπαιζαν ξύλο υπό τα έκπληκτα μάτια των ψυχραιμότερων. Τελικά ο διαιτητής απέβαλε έξι παίκτες, τέσσερις από πλευράς γηπεδούχων και δυο από πλευράς φιλοξενούμενων. Να αναφέρουμε ότι ο ΑΣΙ επικράτησε με σκορ 0-2.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αγκαλιά με την πρόκριση βρίσκεται και ο ΟΦΙ που κέρδισε με 3-0 την Αναγέννηση.