Και φέτος θα πραγματοποιηθεί το χριστουγεννιάτικο παζάρι του Κέντρου Ημέρας Σητείας. Πρόκειται για μία δράση που έχει καθιερωθεί πλέον, αφού θα υλοποιηθεί για τέταρτη συνεχή χρονιά κι αποσκοπεί στην ενίσχυση της δομής.

Αλλά και στην επαφή και το «άνοιγμα» προς την τοπική κοινωνία, η οποία ανταποκρίνεται μέχρι τώρα πολύ θετικά στην συγκεκριμένη δράση, όπως ανέφερε ο Νοσηλευτής του Κέντρου Ημέρας Σητείας κ. Σάββας Γιαννικός.

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι θα φιλοξενηθεί στην κεντρική πλατεία. Θα περιλαμβάνει «διάφορα είδη όπως χριστουγεννιάτικα στολίδια, μπάλες, γούρια, κεριά, μικρές εικόνες και άλλες ξεχωριστές δημιουργίες, που κατασκεύασαν με πολλή αγάπη και μεράκι, οι εξυπηρετούμενοι και το προσωπικό του Κέντρου Ημέρας.

Το Κέντρο Ημέρας Σητείας είναι μία σημαντική δομή, η οποία απευθύνεται σε ανθρώπους με ψυχολογικά και ψυχιατρικά προβλήματα καθώς και σε Άτομα με Ειδικές Ανάγκες», εξήγησε ο κ. Γιαννικός.

Το χριστουγεννιάτικο παζάρι θα λειτουργεί  από τη Δευτέρα 11 έως την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 8.30 π.μ.- 2.30 μ.μ.

«Περιμένουμε και φέτος όλο τον κόσμο για να γνωριστούμε και να ανταλλάξουμε ευχές. Κάθε χρόνο ο κόσμος ανταποκρίνεται θετικά και τον ευχαριστούμε πολύ για αυτό», κατέληξε ο κ. Γιαννικός.

ΜΑΡΙΖΑ ΨΑΡΑΚΗ