Πράσινο φως για την κατασκευή γλίστρας στην περιοχή Καθολικού

Ένα χρόνιο αίτημα του Σωματείου Ερασιτεχνών Αλιέων Αγίου Νικολάου – η κατασκευή γλίστρας με εγκεκριμένες τεχνικές και περιβαλλοντικές προδιαγραφές στον Όρμο Καθολικού – υλοποιείται μετά από πολύμηνες προσπάθειες της διοίκησης του Συλλόγου Ερασιτεχνών Ψαράδων και Φίλων Θαλάσσης Αγίου Νικολάου και την αγαστή συνεργασία του Δήμου.

Σε συνάντηση που είχε την Τρίτη ο Δήμαρχος κ. Αντώνης Ζερβός με εκπροσώπους του Συλλόγου στο Δημαρχείο της πόλης, έγινε γνωστό ότι το έργο αναμένεται να υλοποιηθεί άμεσα. Συγκεκριμένα όπως έκανε γνωστό: «απαιτήθηκε 1,5 χρόνος, συνεχείς οχλήσεις στις υπηρεσίες του Δημοσίου προκειμένου να δοθεί η απαιτούμενη έγκριση για την κατασκευή του μικρού αλλά σημαντικού έργου υποδομής για τους ερασιτέχνες αλιείς».

Οι εκπρόσωποι του σωματείου, όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου, αντιλήφθηκαν «το τέρας της γραφειοκρατίας» διαχειριζόμενοι σειρά ζητημάτων για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα.

Το έργο όπως έγινε γνωστό θα χρηματοδοτηθεί από τον σύλλογο, ενώ ο Δήμος ανέλαβε την πρωτοβουλία να συνδράμει με κάθε τρόπο προκειμένου να βοηθήσει τους ερασιτέχνες αλιείς ώστε να δοθεί προς χρήση η συγκεκριμένη υποδομή, το ταχύτερο δυνατόν.