Λίγες ακόμη «πινελιές» απομένουν να μπουν προκειμένου το Γενικό Νοσοκομείο της Ιεράπετρας να αποκτήσει ένα πιο ανθρώπινο και αξιοπρεπές πρόσωπο.

Όπως δηλώνει στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου κ. Γιώργος Αρακαδάκης, οι εργασίες αποκατάστασης των επιχρισμάτων  και του βαψίματος των κάγκελων, τοίχων και κολώνων του κτιρίου έχουν ολοκληρωθεί και απομένουν να πραγματοποιηθούν ακόμη κάποιες μικρές επεμβάσεις (βαψίματα σε κάποια σημεία) οι οποίες θα υλοποιηθούν από την τεχνική υπηρεσία του Νοσοκομείου αμέσως μόλις βελτιωθεί ο καιρός. Επίσης, έγινε μόνωση στην ταράτσα.

Όπως είπε στην ΑΝΑΤΟΛΗ ο κ. Αρακαδάκης, η εικόνα του Νοσοκομείου θα βελτιωθεί από τις παρεμβάσεις αυτές τόσο από άποψη ασφάλειας, αφού υπήρχαν πολλά προβλήματα με τους σοβάδες να πέφτουν στην πρόσοψη των κλινικών και με τους τοίχους να είναι ξεφλουδισμένοι, όσο και αισθητικά με τη συνολική εικόνα που πλέον θα αποτυπώνεται στο μάτι περαστικών, επισκεπτών και φυσικά ασθενών που μπαινοβγαίνουν στο Νοσοκομείο να είναι σαφώς καλύτερη.

Ν.Σ.