Συνάντηση στον φιλόξενο Άγιο Νικόλαο θα έχουν κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες, που θα συμμετάσχουν στο προπονητικό καμπ στίβου του ΣΕΓΑΣ, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση της Oμοσπονδίας για το οποίο το anatolh.com είχε αναφερθεί με σχετικό ρεπορτάζ πριν δύο εβδομάδες.
«Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα καμπ της σεζόν, αφού σε αυτό οι πρωταθλητές μας πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους και στο οποίο φέτος θα συμμετάσχουν 40 αθλητές, αθλήτριες και προπονητές.
Η προπονητική συγκέντρωση θα διαρκέσει από 1 έως 12 Απριλίου και σε αυτήν θα μετάσχουν μεταξύ άλλων ο πρωταθλητής του ύψους Κώστας Μπανιώτης, που το χειμώνα επέστρεψε υγιής στη δράση και το καλοκαίρι έχει ως στόχο τη διάκριση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου.
Την προετοιμασία τους στον Άγιο Νικόλαο θα κάνουν ακόμη η Γρηγορία Κεραμιδά (100 μ.), η Παναγιώτα Δόση (ύψος), η Άρτεμις Αναστασίου (400 μ.), ο Γιώργος Μηλιαράς (1.500 μ.), η Σοφία Ρήγα (μαραθώνιος), ο Παύλος Μπόφτσης (τριπλούν), η Ειρήνη Μιχαλά (10.000 μ.), η Ιωάννα Ζάκκα (ύψος), αλλά και η ομάδα 4Χ100 μ. των εφήβων αποτελούμενη από τους Παπαμαργαρίτη, Γρανιτσιώτη, Καϊκη, Γκαραγκάνη και Δουκατέλη.
Η άψογη συνεργασία του ΣΕΓΑΣ με τον Δήμο Αγίου Νικολάου έχει δημιουργήσει τις ιδανικές προϋποθέσεις προετοιμασίας για τους πρωταθλητές μας και παράλληλα δίνει την ευκαιρία σε νεαρότερους αθλητές να μαζέψουν εμπειρίες και εικόνες, αλλά και αγωνιστικά ερεθίσματα από τους κορυφαίους αθλητές».