Η επιστολή συγνώμης σε ΟΦΙ και Ηλία Καραγιάννη

Επιστολή συγχαρητηρίων στον ΟΦΙ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, αλλά και συγνώμης για τον σοβαρό τραυματισμό του Ηλία Καραγιάννη απέστειλε χθες στους «ασπρόμαυρους» η διοίκηση της Νίκης Βόλου.

Οι Θεσσαλοί μεταξύ άλλων σε αυτή τους την επιστολή αναγνωρίζουν την κακή συμπεριφορά που είχαν οι παίκτες τους κατά τη διάρκεια της απονομής και αυτό σίγουρα δείχνει πολλά για το ήθος αυτής της ομάδας. Στην ανακοίνωση του συλλόγου τονίζονται τα παρακάτω:

«Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Γ.Σ.B. “Η ΝΙΚΗ” σας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια για την κατάκτηση του κυπέλλου Ερασιτεχνών, όπως επίσης και για την εξαιρετική πορεία σας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Ζητούμε συγνώμη για την ανάρμοστη συμπεριφορά των παικτών της ομάδας μας κατά την απονομή του κυπέλλου, παρασυρόμενοι από κάποιους μη ορθά σκεπτόμενους, επηρεασμένοι από την ένταση και τη στεναχώρια τους για την αναπάντεχη εξέλιξη του αγώνα, διότι το ήθος και η ιστορία της Νίκης Βόλου δε συνάδουν με τέτοιες συμπεριφορές.

Τέλος ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και καλή ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή σας, Καραγιάννη Ηλία, για τον άτυχο τραυματισμό του και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα».

Η διοίκηση της Νίκης Βόλου χθες παράλληλα ανακοίνωσε και τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Στέφανο Ξηροφώτο, ο οποίος πλήρωσε το… μάρμαρο της ήττας από τον ΟΦΙ και την απώλεια του τροπαίου. Στη λιτή ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Θεσσαλοί αναφέρουν: Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της ομάδας μας με τον προπονητή, κ. Στέφανο Ξηροφώτο. Ο Στέφανος θα είναι πάντα ένας φίλος της Νίκης Βόλου και τον ευχαριστούμε πολύ για την προσφορά του τα σχεδόν 2,5 χρόνια που υπήρξε προπονητής της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην προπονητική του πορεία».

Η επιστολή συγνώμης  έγινε δεκτή όπως ήταν φυσικό με ικανοποίηση από τη διοίκηση του ΟΦΙ, η οποία με τη σειρά της εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: «Μόλις λάβαμε αυτήν την επιστολή από το Δ.Σ. της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ. Μια επιστολή συγνώμης που δείχνει το μεγαλείο αυτής της ιστορικής ομάδας. Δείχνει όμως και το μεγαλείο του ΟΦΙ. Το γιατί και το μεγαλείο του ΟΦΙ, θα το πούμε τις επόμενες μέρες. Όταν ηρεμήσουμε λίγο. Γιατί ο τελικός δεν ήταν μόνο ότι έδειξε η τηλεόραση. Ήταν πολύ περισσότερα με τα οποία κέρδισε ο ΟΦΙ πολλά επίπεδα εκτίμησης και σεβασμού. Θα επανέλθουμε. Να είστε καλά κύριοι της ΝΙΚΗΣ ΒΟΛΟΥ, ο ΟΦΙ ξέρει να εκτιμά την ιστορικότητα των σωματείων και μπορεί να παραμένει ψύχραιμος όταν πρέπει».

Στον ΟΦΙ τέλος, αντιπροσωπεία της διοίκησης είχε χθες το πρωί εκ νέου συνάντηση με τον δήμαρχο Ιεράπετρας και εκεί συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις αθλητικές υποδομές. Η συνάντηση αυτή έγινε μέσα σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα και οι «ασπρόμαυροι» περιμένουν πλέον πράξεις από τη δημοτική Αρχή.

ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ