Μια πρώτη ματιά στις εκδηλώσεις του καλοκαιριού στο Δήμο Αγίου Νικολάου

Εξαιρετικό ενδιαφέρον είχε η συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΝ κ. Λευτέρη Ραφαϊλάκη. Μας έκανε μία σύντομη αναφορά σε όλες τις εκδηλώσεις, αθλητικές και καλλιτεχνικές, που θα λάβουν χώρα τους επόμενους τρεις μήνες. Συγχρόνως «βγάλαμε» και άλλες ειδήσεις πάρα πολύ σημαντικές και ενδιαφέρουσες.

Σαββόπουλος, Cliff και beach volley

«Το Σάββατο 23 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία του Διονύση Σαββόπουλου… μια συναυλία δική μας!», ήταν τα πρώτα λόγια του πρόεδρου του ΠΑΟΔΑΝ.

«Στις 7 και 8 Ιουλίου», συνεχίζει, «θα ζήσουμε ξανά μοναδικές στιγμές παρακολουθώντας το Cliff Diving στη Λίμνη του Αγίου Νικολάου.

Στις 28 και 29 Ιουλίου θα διοργανωθεί, στην παραλία Άμμος του Αγίου Νικολάου ο τελικός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Μπιτς Βόλεϊ.

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο 25 και 26 του Αυγούστου, στην Ελούντα, θα διοργανωθεί ένα διεθνές τουρνουά Μπιτς Βόλεϊ. Θα στηθούν δύο γήπεδα στην Ελούντα και αυτές οι δυο διοργανώσεις είναι οι δύο μεγαλύτερες εκδηλώσεις Μπιτς βόλεϊ  στην Ελλάδα για το 2018».

Για το Σεπτέμβριο

«Ο Σεπτέμβριος είναι ο δυνατός μήνας μας! Θα διοργανωθούν τα “Καλυδώνια” και ο ποδηλατικός αγώνας Mirabello Gran Fondo, δυο διοργανώσεις που θα προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε.

Τον Σεπτέμβριο σχεδιάζουμε και ένα αγώνα με έμφαση στις πολλές σκάλες του Αγίου Νικολάου. Θα είναι ένας βραδινός αγώνας που θα ονομάσουμε Άγιος night city trail.

Τον ίδιο μήνα, στις 27 Σεπτεμβρίου, θα διοργανώσουμε ξανά τη Γιορτή Τουρισμού καθώς και μια καινούρια εκδήλωση, ένα διεθνές φεστιβάλ χορού με 200 χορευτές από όλη την Ευρώπη, το οποίο θα διαρκέσει 4 μέρες και θα απλωθεί σε διάφορα μέρη του Δήμου Αγίου Νικολάου».

Παραμυθοχώρα για τις Αποκριές

Είπαμε κι άλλα με τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΑΝ.

«Μετά την τεράστια επιτυχία που είχαν οι φετινές Απόκριες σχεδιάζουμε ήδη τις επόμενες του 2019. Το θέμα θα είναι “Μια φορά και έναν καιρό” και θα προσπαθήσουμε, την περίοδο αυτή, να κάνουμε την πόλη του Αγίου Νικολάου μια παραμυθοχώρα. Ήδη υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον από τον κόσμο για συμμετοχές.

Σε όλα όσα σας ενημέρωσα θα πρέπει να συμπληρώσουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις που προγραμματίζουμε για την ημέρα του Αγίου Νικολάου, ενώ το μεγάλο στοίχημα για ‘μας είναι οι εκδηλώσεις των Χριστουγέννων, που θέλουμε να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

Αυτά μας είπε ο πρόεδρος του ΠΑΟΔΑΝ και για να μας εξιτάρει ακόμα περισσότερο μας είπε το… τελευταίο, ότι «το show που θα ακολουθήσει μετά το τέλος των αγώνων του Cliff Diving, αν όλα πάνε κατ’ ευχήν, θα είναι κάτι μοναδικό που ο Άγιος Νικόλαος… και ίσως όλη η Ελλάδα δεν έχουν ξαναζήσει! Έχει σχέση και με την Eurovison, αλλά προς το παρόν δεν θέλω να σας αποκαλύψω περισσότερα».

ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΛΩΝΤΖΑΣ