Συλλυπητήριο μήνυμα για τον άδικο χαμό του Μανόλη Κριτσωτάκη
Πτώση 8,9% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο της χώρας τον Ιανουάριο
Στο Ευρωκοινοβούλιο το χαρούπι, ο διατροφικός θησαυρός της Κρήτης
Δ. Βλασσάκης: Κανένα Νοσοκομείο δεν περισσεύει, οι σημερινοί “ήρωες” του ΕΣΥ γίνονται εύκολα αυριανοί επαίτες (βίντεο)
Η εταιρεία Γ. Πρατσινάκης α.ε. ζητά προσωπικό
Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. του Συνδέσμου Ξενοδόχων Λασιθίου – “Όραμά μας η ανάδειξη και ο εκσυγχρονισμός του τουριστικού προϊόντος” (βίντεο)
Αυξημένες τιμές στη Κρήτη των συγκεντρώσεων ΑΣ10 ως αποτέλεσμα μεταφερόμενης σκόνης προς την περιοχή της Αν. Μεσογείου
Κρήτη: Πήγαν στο μίνι μάρκετ για να … κλέψουν
Αλλάζει ώρα την Κυριακή

Ντεσάμπ: Βγάζω το καπέλο σε όλους τους παίκτες και όλο το επιτελείο

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες και τους συνεργάτες του για την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018, μετά από το τέλος του αγώνα με το Βέλγιο και παραδέχθηκε ότι θέλει… εκδίκηση για τον χαμένο τελικό στο Euro 2016.

“Είναι κάτι εκπληκτικό. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου, που είναι νεαροί, αλλά έχουν προσωπικότητα, χαρακτήρα. Ήταν δύσκολο  απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως το Βέλγιο, όμως το γκολ μας έκανε καλό. Σκόραρε ένας αμυντικός μας. Έπρεπε να δουλέψουμε όλοι αμυντικά. Θα μπορούσαμε να είχαμε εκμεταλλευτεί λίγο περισσότερο τα μειονεκτήματά τους στον αγώνα. Όμως, βγάζω το καπέλο σε όλους τους παίκτες και όλο το επιτελείο. Θα αγωνιστούμε στον φετινό τελικό. Αισθάνομαι υπερηφάνεια για την ομάδα. Είμαστε 49 μέρες μαζί, πολλά πράγματα συνέβησαν που είναι δύσκολα, όμως έτσι είναι η ζωή στις αποστολές. Και προσθέτω όλο το επιτελείο, που είναι 20 άτομα, όλοι το αξίζουν. Τα παιχνίδια ανήκουν στους παίκτες κι αν είμαστε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είναι χάρη σ’ αυτούς που ήταν στον αγωνιστικό χώρο. Τον τελικό πριν από δύο χρόνια στο Euro 2016 δεν τον έχω χωνέψει ακόμα, οπότε θα δούμε ποιος θα είναι στον τελικό”.

ΠΗΓΗ: Filathlos

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist