Ενημέρωση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και την ενδοοικογενειακή βία στο 2ο γυμνάσιο Αγίου Νικολάου
Τσιόδρας: «Οι δύο υπουργοί έστειλαν το λάθος μήνυμα» – Ποια ονόματα ακούγονται μετά τις παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου
Έκρηξη των κρουσμάτων δάγκειου πυρετού στη Λατινική Αμερική
Τέλος οι παρατάσεις για τα POS, έρχονται πρόστιμα
Αύξηση του κατώτατου μισθού θα ανακοινώσει ο πρωθυπουργός
ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ 29-3-2024
Να ολοκληρωθεί η παρέμβαση στο παλιό εθνικό δίκτυο ζητά ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου
Θ. Χαριτάκης: Η σημερινή κατάσταση των Νοσοκομείων είναι χειρότερη από ποτέ, οι αρμόδιοι να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων (βίντεο)
Το «NIKO Seaside Resort» ανοίγει και υποδέχεται τους πρώτους τουρίστες
Περισσότερες από 78.000 αιτήσεις σε 9 ημέρες στον 4ο κύκλο χρηματοδότησης για αγορά και διασύνδεση POS

Ντάλιτς: «Κανείς δεν ήθελε να βγει»

Πανευτυχής για το ιστορικό επίτευγμα της ομάδας του, καθώς η Κροατία θα παίξει για πρώτη φορά σε τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου, εμφανίστηκε ο Ζλάτκο Ντάλιτς στη συνέντευξη Τύπου.

«Το 1998 βρισκόμουν στη Γαλλία για τα τρία πρώτα παιχνίδια ως υποστηρικτής. Ο καθένας στην Κροατία θυμάται εκείνο το παιχνίδι, όταν ο Τουράμ σκόραρε και χάσαμε 2-1. Αυτό ήταν το θέμα της συζήτησης για τα τελευταία 20 χρόνια», σχολίασε ο ομοσπονδιακός εκλέκτορας.

«Και οι δύο ομάδες έδειξαν την ποιότητά τους. Δεν επιδιώκουμε εκδίκηση, αυτό είναι το ποδόσφαιρο, αυτό είναι ο αθλητισμός, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να προετοιμαστούμε για να παίξουμε το καλύτερο παιχνίδι του τουρνουά στον τελικό», συνέχισε ο Ντάλιτς αναφερόμενος στον τελικό εναντίον της Γαλλίας.

«Αυτό που έκαναν οι παίκτες μας σήμερα, η δύναμη που έδειξαν, η αντοχή, τα επίπεδα ενέργειας… Ήθελα να κάνω αλλαγές αλλά κανείς δεν ήθελε να βγει, όλοι έλεγαν “είμαι έτοιμος, μπορώ να τρέξω”. Κάποιοι παίκτες έπαιζαν με μικρούς τραυματισμούς, με τους οποίους δεν θα έπαιζαν σε άλλα παιχνίδια.

Δύο παίκτες έπαιξαν με μισό πόδι, αλλά δεν το έδειξαν! Κανείς δεν ήθελε να πει ότι δεν ήταν έτοιμος στην παράταση, κανείς δεν ήθελε να υποχωρήσει και αυτό δείχνει χαρακτήρα και με κάνει υπερήφανο», κατέληξε.

«Αυτή τη στιγμή όλοι αισθανόμαστε τον πόνο της ήττας. Αν περιμέναμε να βρεθούμε σε αυτή τη θέση; Ρεαλιστικά, δεν πιστεύω κανένας από εμάς ότι το πίστευε. Τα αποδυτήριά μας είναι ένα πολύ δύσκολο μέρος αυτή τη στιγμή», υπογράμμισε από την πλευρά του ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

«Αλλά αυτό που θα πω είναι ότι είμαι εξαιρετικά περήφανος για μια ομάδα παικτών που έχουν προχωρήσει πραγματικά. Νομίζω ότι η αντίδραση των οπαδών προς αυτούς, σε σχέση με εκείνη πριν από δύο χρόνια (σ.σ. στο EURO 2016 και τον αποκλεισμό από την Ισλανδία) τους λέει ότι, πρώτα απ΄ όλα, αυτές οι εμπειρίες μπορεί να είναι θετικές. Η χώρα είναι πολύ περήφανη γι΄ αυτούς και τον τρόπο που έπαιξαν και θα υπάρξουν έγκαιρα πολλά θετικά να πάρουν», συμπλήρωσε.

Ο αρχηγός της Αγγλίας και έως τώρα πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, Χάρι Κέιν, δήλωσε: «Ήταν μια φανταστική διαδρομή αλλά η ήττα πονάει, πραγματικά πονάει. Θέλαμε να συνεχίσουμε και να φτάσουμε ως το τέλος, πιστεύαμε πως μπορούσαμε να τα καταφέρουμε, αλλά δυστυχώς δεν έγινε. Σε  μεγάλα παιχνίδι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά και η Κροατία είχε τις ευκαιρίες και τις εκμεταλλεύτηκε».
www.real.gr

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist