Κατανυκτικός εσπερινός και ομιλία
«Giro Di Neapoli» από τον Π.Ο. “Δρήρος”
Συμμετοχή του 2ου Δημοτικού Αγίου Νικολάου στο Eudamus 2024
Μ. Πεπόνης: Το Λασίθι ενωμένο και δυνατό αποδεικνύει ότι έχει φωνή και στέλνει “μήνυμα” για την υγεία σε όλη την Ελλάδα (βίντεο)
Προσοχή στις αγορές μας στα Σαρακοστιανά
Ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου για τη Τζωρτζίνα-Ομόφωνη η απόφαση του Δικαστηρίου
Παρακολουθήστε την Παλλασιθιώτικη διαμαρτυρία για την Υγεία
Συλλυπητήριο μήνυμα για τον άδικο χαμό του Μανόλη Κριτσωτάκη
Πτώση 8,9% σημείωσε ο όγκος των πωλήσεων στο λιανικό εμπόριο της χώρας τον Ιανουάριο
Στο Ευρωκοινοβούλιο το χαρούπι, ο διατροφικός θησαυρός της Κρήτης
Δ. Βλασσάκης: Κανένα Νοσοκομείο δεν περισσεύει, οι σημερινοί “ήρωες” του ΕΣΥ γίνονται εύκολα αυριανοί επαίτες (βίντεο)

Προκλητικό μήνυμα Ερντογάν προς την Ελλάδα για τους «8»: Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όσους προστάτεψαν τους πραξικοπηματίες

Μήνυμα και προς την Ελλάδα έστειλε στην ομιλία του σε εκατομμύρια Κωνσταντινουπολίτες για την επέτειο των δύο χρόνων από το αποτυχημένο πραξικόπημα ο Ταγίπ Ερντογάν.

Μιλώντας σε τοποθεσία κοντά στη γέφυρα του Βοσπόρου, όπου το βράδυ της 15ης Ιουλίου του 2016 είχε καταληφθεί από τους πραξικοπηματίες, ο Ερντογάν είπε χαρακτηριστικά:«Το πραξικόπημα μας έδειξε ποιοι είναι οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές. Έχουμε δυνατή μνήμη. Μπορεί να μην λέμε συχνά τι περάσαμε, αλλά ποτέ δεν το ξεχνάμε. Μας έδειξε την υποκρισία. Ξέρουμε ποιοι προσευχήθηκαν εκείνο το βράδυ για εμάς και ποιοι για την επιτυχία του FETO. Στο τέλος θα θυμόμαστε τη σιωπή όσων θεωρούσαμε φίλους μας. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όσους προστάτεψαν τους πραξικοπηματίες μετά τη 15η Ιουλίου. Ξέρουμε ποιος συνεργάστηκε με ποιον».

Ο Τούρκος Πρόεδρος, όμως, δεν έμεινε μόνο σε αυτά. «Ευχαριστώ όσους έγιναν μάρτυρες. Ας δεχτεί τις θυσίες τους ο Θεός, αυτή η νίκη ήταν κατά των τανκς, των αεροπλάνων, χάρη στο κουράγιο των βετεράνων και των μαρτύρων», επισήμανε και πρόσθεσε: «Ακουγόταν ο θόρυβος των όπλων, αλλά οι πολίτες ήταν θαρραλέοι και αντιστάθηκαν… Αυτό το έθνος χρησιμοποίησε το σώμα του κόντρα στα τανκς, τα αεροπλάνα, αλλά δεν τα παράτησε».

«Είναι τιμή μου να είμαι μέλος αυτού του έθνους. Είμαι περήφανος που υπηρετώ αυτό το έθνος», είπε ακόμη ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και σημείωσε: «Δεν είμαστε εδώ για να διοικούμε, αλλά να υπηρετούμε το λαό. Όπως ο πόλεμος της ανεξαρτησίας, έτσι και το πραξικόπημα άνοιξε νέα σελίδα στην ιστορία μας».

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist