Ανοικτό κέντρο Εμπορίου-Open Mall στον Άγιο Νικόλαο. Ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου

ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ OPEN MALL

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ – ΑΝΑΒΑΘΜΙΖΟΜΑΣΤΕ – ΑΠΟΚΤΟΥΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αγίου Νικολάου προχώρησε σε κοινή συνεργασία για την υλοποίηση του OPEN MALL με τον Δήμο Αγίου Νικολάου. Σημαντικό ρόλο παίζει και το Επιμελητήριο Λασιθίου που θα ενεργεί από πλευράς του Εμπορικού Συλλόγου εκπροσωπώντας τον για την υποστήριξη διεκπεραίωσης της διαδικασίας.

Το OPEN MALL μας δίνει την ευκαιρία να αναβαθμίσουμε τις επιχειρήσεις και την πόλη μας . Μας δίνεται η δυνατότητα να αλλάξουμε όψη προς το καλύτερο και δεν πρέπει να την αφήσουμε ανεκμετάλλευτη.

Με 100% επιδότηση έχουμε όλοι λόγους να αγκαλιάσουμε αυτό το πρόγραμμα και να θέλουμε την υλοποίηση του .

Σας χορηγούμε δυο υπεύθυνες δηλώσεις που είναι απαραίτητο να συμπληρωθούν από όσους θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Οποιοσδήποτε έχει απορίες για το πρόγραμμα ή θέλει να καταθέσει κάποια πρόταση για την ανάπλαση και διαμόρφωση της εικόνας της πόλης στα πλαίσια του OPEN MALL μπορεί να επικοινωνήσει με τον υπεύθυνο Επιμελητήριου Λασιθίου στο παρακάτω τηλέφωνο

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΟΥΛΟΥΦΑΚΗΣ

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΤΗΛ.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:2841022231 ώρες γραφείου

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ ΜΕΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ .ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤAI:ΡΟΥΣΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΡΟΣ ΜΑΡΙΝΑ )-ΑΚΤΗ ΑΤΛΑΝΤΙΔΟΣ-ΣΟΦ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ – ΧΕΙΜΑΡΑΣ-ΜΕΛ.ΜΕΤΑΞΑΚΗ -ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΟΦ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ-ΡΟΥΣΟΥ ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΥ -ΜΙΧ.ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ (ΕΩΣ ΤΟ ΡΕΞ) 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ (ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΟΤΕ)-ΚΩΝ/ΝΟΥ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗ-28ΗςΟΚΤΩΒΡΙΟΥ -5Ης ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ -ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ (ΕΩΣ SUPER MARKEΤ ΚΑΒΟΥΣΑΝΟΥ ),ΚΑΙ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΔΕΝ ΔΕΧΤΕΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 2841027430