Ευχαριστήριο της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου

To Δ.Σ και τα μέλη της Λέσχης Κινηματογράφου Αγίου Νικολάου ενημερώνουν τους φίλους της 7ης Τέχνης ότι το πρόγραμμα τακτικών εβδομαδιαίων προβολών, για την καλοκαιρινή περίοδο 2018 στον θερινό κινηματογράφο ‘ΧΡΙΣΤΙΝΑ’ ολοκληρώθηκε.
Ευχαριστούμε θερμά τον ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ (Π.Α.Ο.Δ.Α.Ν) για την άψογη συνεργασία και την αμέριστη συμπαράσταση. Ευχαριστούμε επίσης τους χορηγούς επικοινωνίας για την προβολή των δράσεων του Σωματείου μας και ιδιαίτερα την εφημερίδα «ΑΝΑΤΟΛΗ» που διαχρονικά παρουσιάζει, στην έντυπη και ηλεκτρονική της έκδοση, τις δραστηριότητες της Λέσχης Κινηματογράφου. Θερμά ευχαριστούμε και τους τοπικούς Ρ/Σ (104.4fm radio και lato fm) καθώς και τις ηλεκτρονικές σελίδες φωνη εν και cna.gr που βοήθησαν στην ενημέρωση του σινεφίλ κοινού της περιοχής μας.
Περισσότερο από όλους όμως οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους κινηματογραφόφιλους, που πιστοί στο ραντεβού μπροστά στη μεγάλη οθόνη, δίνουν νόημα στην προσπάθεια μας. Η πολυάριθμη παρουσία τους είναι το απαραίτητο κίνητρο για να συνεχίσουμε τις προβολές επιλεγμένων ταινιών στο κινηματοθέατρο REX και αυτόν τον χειμώνα. Οι προβολές για την χειμερινή περίοδο 2018-19 θα ξεκινήσουν στις αρχές Οκτωβρίου. Σύντομα θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα προβολών στην ιστοσελίδα μας (http://kileagn.com/) και από τα τοπικά Μ.Μ.Ε.

ΛΕΣΧΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.