Βραβεύτηκε το St Nicolas Bay Resort Hotel & Villas
Ευπρεπίζεται ο παραλιακός δρόμος του Αγίου Νικολάου βάφονται τα κάγκελα, αλλάζουν οι λάμπες φωτισμού
Με Λασιθιώτικες πρωτιές και διακρίσεις τα «Καζαντζάκεια»
Διαπρέπει διεθνώς το ηλεκτρονικό σχήμα Teknovore – Δημιουργός του ο Γ. Κλώντζας (βίντεο)
Ολοκληρώθηκε η διαδικασία παραλαβής από το Δήμο του ημιτελούς έργου κατασκευής του 2ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Αγίου Νικολάου
Παρεμβάσεις στις Δημοτικές Κοινότητες ολόκληρου του Δήμου Σητείας
Σκιές και Φως : Ξετυλίγοντας το νήμα της ψυχής
Αγορά οικοπέδου στο ΒΙΟΠΑ για τις ανάγκες της Π.Ε. Λασιθίου
Θετικό ξεκίνημα για το «ΕΥΝΙΚΗ» – Στο βάθρο του Πανελλήνιου διασυλλογικού αγώνα J24
Αποκατάσταση της Μονάδας Επεξεργασίας των τοξικών στραγγισμάτων του ΧΥΤΑ Αγ. Νικολάου
Φοιτητές οι οποίοι σπουδάζουν στο Πανεπιστήμιο του Portland στο Oregon επισκέφτηκαν το δήμαρχο Ιεράπετρας

Πατάει γκάζι η Volkswagen

H VW διαγραφεί εντυπωσιακή πορεία και στην ελληνική αγορά. Η γερμανική μάρκα με συντονισμένες κινήσεις κατάφερε να δημιουργήσει μια πρωτοφανή δυναμική στον τομέα των ιδιωτικών και εταιρικών πωλήσεων. Το οκτάμηνο Ιανουάριου – Αυγούστου όλοι οι δείκτες είναι ανοδικοί, με ποσοστά που δεν έχουν σημειωθεί συχνά στην ελληνική αγορά. Αξίζει να τονισθεί ότι η επιτυχία της VW έχει μεγαλύτερη αξία γιατί συγκρίνεται με τα επίσης ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά που πέτυχε πέρυσι.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων), η VW στο τέλος του οκτάμηνου Ιανουαρίου – Αυγούστου είχε πουλήσει 7.384 καινούργια αυτοκίνητα. Το ποσοστό που κατέκτησε στην ελληνική αγορά είναι 9,3%. Κατέλαβε τη δεύτερη θέση στη λίστα των πωλήσεων, πίσω από τη μόνιμα καλπάζουσα Toyota.

Το πιο εντυπωσιακό στοιχείο από την πρωτοφανή επίδοση της VW είναι η ποσοστιαία αύξηση που είχε κατά τη διάρκεια των οκτώ μηνών. Ο δείκτης του ΣΕΑΑ δείχνει άνοδο κατά 41,3%! Είναι η μεγαλύτερη αύξηση στην πρώτη εξάδα της λίστας των πωλήσεων. Να σημειωθεί ότι στο οκτάμηνο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2018 οι ταξινομήσεις όλων των καινούργιων επιβατικών αυξήθηκαν κατά 23,9%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2017. Οι πωλήσεις όλων των καινούργιων επιβατικών αυτοκινήτων τον Αύγουστο αυξήθηκαν κατά 50,3%, σε σχέση με τον αντίστοιχο περσινό μήνα.

Η ανάλυση των επιμέρους στοιχείων από την πορεία της VW αναδεικνύει περαιτέρω την πρωτοφανή επιτυχία της:

– Στο οκτάμηνο τα μοντέλα Polo, Golf, Tiguan, Passat και T- Roc ήταν ανάμεσα στα τρία πρώτα αυτοκίνητα της αντίστοιχης κατηγορίας. Είναι η μοναδική μάρκα στην ελληνική αγορά που πέτυχε αυτό το νέο ρεκόρ.

–        Στο οκτάμηνο κατέγραψε την υψηλότερη αύξηση από όλες τις εταιρείες, στο πιο δύσκολο τμήμα της αγοράς, τις ιδιωτικές πωλήσεις. Ο όγκος των πωλήσεων των αυτοκινήτων με τα σήματα της VW, που επιλέγουν οι καταναλωτές χωρίς την παρέμβαση των εταιρειών leasing, αυξήθηκε κατά 75%. Αυτή η επιτυχία έχει διπλή θετική επίδραση, επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη των οδηγών στη μάρκα και στα προϊόντα της και αυξάνει την κερδοφορία γιατί διατηρούνται οι καθορισμένες τιμές λιανικής πώλησης.
www.real.gr

Σχετικά Άρθρα

Welcome Back!

Login to your account below

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Add New Playlist