Νέο υπερσύγχρονο ρομποτικό Laser αλλάζει τα δεδομένα στις οφθαλμολογικές επεμβάσεις για Μυωπία, Υπερμετρωπία, Αστιγματισμό αλλά και Πρεσβυωπία

Η διακεκριμένη Εταιρεία Οφθαλμολογικού Ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού NEW OPTICAL SOLUTIONS σε συνεργασία με τον Ηρακλειώτη Οφθαλμίατρο Δρ.Γεώργιο Παπαμαστοράκη, οργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία  την παρουσίαση του πρώτου στην Κρήτη Υπερσύγχρονου Ρομποτικού Laser Διαθλαστικής Χειρουργικής Excelsius Micron M7,που διορθώνει  αποτελεσματικά Μυωπία – Υπερμετρωπία – Αστιγματισμό και Πρεσβυωπία.

Η εκδήλωση έγινε σε μεγάλο κεντρικό ξενοδοχείο του Ηρακλείου με καλεσμένους τους Οφθαλμιάτρους όλης της Κρήτης, ιδιώτες και νοσοκομειακούς.

Την παρουσίαση, την δομή και  τις πρωτοποριακές δυνατότητες του Laser έκανε ο Διακεκριμένος Καθηγητής Δρ. Σπύρος Γεωργαράς (Διευθυντής της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου «ΥΓΕΙΑ» στην Αθήνα  και Πρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Θεραπευτικού Ινστιτούτου  «ΟΦΘΑΛΜΟΣ») ο οποίος απευθύνθηκε στους Οφθαλμιάτρους της Κρήτης παρουσιάζοντας τα χαρακτηριστικά  του και την εμπειρία του από την χρήση του προκαλώντας  τον θαυμασμό του Ιατρικού κόσμου.

Για τις τεχνικές καινοτομίες του Laser μίλησε ο Πρόεδρος της Excelsius ο οποίος ήρθε από την Γερμανία ειδικά για την τοποθέτηση και την παρουσίαση του Laser κ.Thomas Zieger. Ένδειξη του πόσο σημαντική θεωρεί η Εταιρεία την τοποθέτηση του συγκεκριμένου μηχανήματος στην Ελλάδα και ειδικότερα στην Κρήτη. Χαιρετισμό απεύθυνε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου  κ.Χάρης Βαβουρανάκης και ο διακεκριμένος Πλαστικός Χειρουργός  Δρ. Ιωάννης Λιαπάκης.

«Αποτελεί ευχάριστο επιστημονικό γεγονός η εγκατάσταση του Υπερσύγχρονου Ρομποτικού Laser Διαθλαστικής Χειρουργικής Excelsius Micron M7, το οποίο κατασκευάζεται στην Γερμανία  στο ιατρείο του διακεκριμένου Οφθαλμίατρου  Δρ. Γεωργίου Παπαμαστοράκη. Αξίζουν ειλικρινά συγχαρητήρια στο Ιατρό μας Δρ.Γεώργιο Παπαμαστοράκη (Αντιπρόεδρο της Οφθαλμολογικής Εταιρείας Κρήτης και μέλος Διεθνών και Ελληνικών Οφθαλμολογικών Εταιρειών) για αυτήν του την πρωτοβουλία. » δήλωσε ο Πρόεδρος της εταιρείας κ.Γεώργιος Γεωργίου.

Για άλλη μία ακόμη φορά η Κρήτη αποδεικνύεται πρόδρομος  της Επιστημονικής Οφθαλμολογικής Τεχνολογίας τόνισε  ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Δρ.Χάρης Βαβουρανάκης.

Το laser αυτό συνδυάζει την ταχύτητα στην διόρθωση με την ακρίβεια και την αποτελεσματικότητα. Λόγω της ρομποτικής του καινοτομίας στην τοποθέτηση  του laser στο μάτι του ασθενούς η διαδικασία γίνεται πιο φιλική , πιο άνετη  και με την μέγιστη ακρίβεια στο αποτέλεσμα.

Διαθέτει πολλές επιλογές προγραμμάτων ανάλογα με το διαθλαστικό πρόβλημα και επιπλέον ειδικό πρόγραμμα για την αντιμετώπιση της πρεσβυωπίας δημιουργώντας πολυεστιακότητα στο μάτι του ασθενούς και καθιστώντας τον ικανό να βλέπει σε όλες τις αποστάσεις .