Προωθούν την ανόρυξη γεωτρήσεων ως άμεση λύση αύξησης των ποσοτήτων του νερού

Με τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο Ιεράπετρας συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Θεοδόσιος Καλαντζάκης.

Τα θέματα που συζητήθηκαν αφορούσαν τη λειψυδρία και τις συνέπειές της, την εμπορία, τη μεταφορά και τη διαμόρφωση των τιμών των αγροτικών προϊόντων και τη διαχείριση των αγροτικών υπολειμμάτων.

Επιπλέον, ο κ. Καλαντζάκης επισκέφθηκε για πολλοστή φορά το φράγμα συνοδευόμενος από την πρόεδρο κα. Τσικαλουδάκη και μέλη του ενιαίου αγροτικού συλλόγου όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας κ. Παπαδάκη προκειμένου να αξιολογηθεί για ακόμα μία φορά η εικόνα που παρουσιάζει το φράγμα λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιεράπετρας: «Συναντηθήκαμε για ακόμα μία φορά με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Ιεράπετρας και την πρόεδρο του Ενιαίου Αγροτικού συλλόγου στο πλαίσιο της κοινής μας προσπάθειας εξεύρεσης άμεσων λύσεων που θα φέρουν νερό στο φράγμα μιας και οι κλιματολογικές συνθήκες δεν ευνοούν.

Τα μεγάλα έργα αντιμετώπισης της λειψυδρίας για τα οποία δε σταματάμε ποτέ να διεκδικούμε χρηματοδοτήσεις είναι άμεσης αναγκαιότητας αλλά αποτελούν μακροπρόθεσμη λύση.

Γι’ αυτό προωθούμε την ανόρυξη γεωτρήσεων ως άμεση λύση αύξησης των ποσοτήτων του νερού ώστε να επαρκεί για την κάλυψη των αναγκών.

Δε θα αφήσουμε τους αγρότες μας, που αποτελούν κινητήρια δύναμη για τον Δήμο Ιεράπετρας καθώς μεγάλο μέρος της οικονομίας του τόπου μας στηρίζεται σε αυτούς, να καταστραφούν.

Με πείσμα και σοβαρότητα η δημοτική μας αρχή συνεχίζει να βρίσκεται δίπλα στους ΤΟΕΒ και τον Ενιαίο Αγροτικό Σύλλογο ώστε από κοινού να υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντα των αγροτών, να δίνουμε λύσεις και να πιέζουμε καθημερινά για τις χρηματοδοτήσεις των μεγάλων έργων.»

Δείτε Περισσότερα: http://www.ierapetraneaporeia.gr/nea-ergo/synanthsh-eas-toev/

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.