Οι… «μάγκες» δημοτικοί σύμβουλοι Αγίου Νικολάου και οι άλλοι

Έχει καταγραφεί και σχολιαστεί αρνητικά όχι μόνο από τους εμπλεκόμενους αλλά από τους ίδιους τους δημοτικούς συμβούλους, η αλγεινή εντύπωση που προκαλεί στους τρίτους, η συστηματική απουσία των περισσότερων αιρετών από κορυφαίες στιγμές στα τοπικά δρώμενα, πολιτιστικές εκδηλώσεις κλπ.

Δεν χωρεί όμως καμία δικαιολογία να απουσιάζουν και από πολύ σημαντικές συνεδριάσεις, όπως είναι οι «πανηγυρικές», όπως έχει συμβεί μέσα στο τελευταίο δίμηνο, τόσο κατά την υποδοχή της αντιπροσωπείας του ρουμανικού Δήμου Ramnicu Valcea με τον οποίο μάλιστα υπέγραψε πρωτόκολλο αδελφοποίησης το Σεπτέμβριο, αλλά και στην επετειακή συνεδρίαση του εορτασμού της 25ετίας από την αδελφοποίηση με τον Άγιο Δομέτιο…

Το ζήτημα σχολιάστηκε αρκούντως και στην τελευταία συνεδρίαση, με τον επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Γ. Πάγκαλο να χαρακτηρίζει ως απαράδεκτο το γεγονός εγκαλώντας τους συναδέλφους του στο Δημοτικό Συμβούλιο ή να δίνουν το «παρών» ή να δηλώσουν ότι δεν θα συμμετάσχουν στα δημοτικά συμβούλια, τονίζοντας ότι οι συστηματικά απόντες δεν είναι πιο… μάγκες από όσους τηρούν τις υποχρεώσεις τους. Ανάλογο σχόλιο έκανε και ο κ. Μιχ. Σγουρός.

Ν.Τ.