Γ. Παπαφραγκάκης: «Πρέπει όλοι να ζήσουμε αυτή την μοναδική εμπειρία»

Στον Μαραθώνιο της Αθήνας που θα διεξαχθεί αύριο συμμετέχουν πολλοί Λασιθιώτες. Ένας από αυτούς ο Γιάννης Παπαφραγκάκης συμμετέχει για ακόμη μια χρόνια στον ιστορικό μαραθώνιο και αναφέρει στο λογαριασμό του στο fb:

Ο μαραθώνιος της Αθήνας είναι ο κορυφαίος για πάρα πολλούς λόγους. Τα τελευταία χρόνια με την συμβολή όλων είναι και η κορυφαία γιορτή μαραθωνίου. Πρέπει όλοι να ζήσουμε αυτή την μοναδική εμπειρία. Αν το ζήσεις μία φορά πολύ δύσκολα θα λείψεις από τις επόμενες. Εύχομαι αύριο όλοι να απολαύσουμε και να χαρούμε τις μαγικές στιγμές και τις συγκινήσεις που σου προσφέρει ο @athensauthenticmarathon !!!

Η υπόσχεση των δρομέων
«Υποσχόμαστε να αγωνιστούμε τίμια, με μόνο κίνητρό μας την ευγενική άμιλλα. Για μας αξία μεγαλύτερη έχει η συμμετοχή και ο τερματισμός, σ’ αυτήν την ιστορική – αυθεντική διαδρομή, της αναβίωσης της πορείας του αρχαίου οπλίτη, που ανήγγειλε το μήνυμα της νίκης της μάχης του Μαραθώνα, του Ολυμπιονίκη Σπύρου Λούη και του Ειρηνιστή και Βαλκανιονίκη Γρηγόρη Λαμπράκη. Καλό αγώνα και καλό τερματισμό!»