Χωρίς το μεγάλο παιχνίδι αυτό το σαββατοκύριακο συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας με την 7η αγωνιστική, με τις έξι αναμετρήσεις μοιρασμένες, τρεις το Σάββατο στις 15.00 ΑΟΑΝ-Νέοι ΟΦΙ, Ίτανος-Νίκη και ΑΟ Κριτσάς-ΑΕ Λακωνίων και τέσσερις την Κυριακή την ίδια ώρα ΑΟΣΚ-ΑΟ Σκοπής, ΠΑΟ Κρούστα-ΑΟ Ελούντας και ΑΣΙ-ΑΟ Αναγέννηση.

Σάββατο, 15.00

ΑΟΑΝ-Νέοι ΟΦΙ. Αναμέτρηση με φαβορί είναι αυτή στο γήπεδο των Λακωνίων το Σάββατο στις 15.00, με τον ΑΟΑΝ να υποδέχεται τους Νέους ΟΦΙ. Οι γηπεδούχοι έχουν ασφαλώς τον πρώτο λόγο για νίκη, τόσο βάση δυναμικότητας, όσο και της πορείας των δύο ομάδων μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και της βαθμολογικής τους θέσης.

Ίτανος-Νίκη. Δύο αρκετά γνώριμες μεταξύ τους ομάδες της περιοχής της Σητείας θα αναμετρηθούν το Σάββατο στις 15.00 στο γήπεδο του Παλαικάστρου, εκεί όπου ο Ίτανος θα φιλοξενήσει τη Νίκη. Τις δύο ομάδες τις χωρίζει διαφορά δυναμικότητας και έχουν φυσικά άλλους στόχους στη σεζόν, με το φαβορί στην προκειμένη περίπτωση να είναι οι φιλοξενούμενοι.

ΑΟ Κριτσάς-ΑΕ Λακωνίων

Από τα αξιόλογα και αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής είναι αυτό του ΑΟ Κριτσάς με την ΑΕ Λακωνίων το Σάββατο στις 15.00. Πρόκειται για δύο γειτονικές ομάδες που στόχο έχουν την παραμονή στην κατηγορία και ο μεταξύ τους αγώνας είναι ιδιαίτερα σημαντικός για τη συνέχεια της προσπάθειάς τους.