Εγκαινιάστηκε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου (βίντεο)

Το απόγευμα της Παρασκευής 30 Νοεμβρίου (18:30) εγκαινιάστηκε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Αγίου Νικολάου (οδός Χορτατσών & Αναπαύσεως), παρουσία της Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώς Φωτίου.

Η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας εστιάζει αφενός στην υποδοχή και στην ενημέρωση των πολιτών, ειδικότερα όσων ανήκουν σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες και αφετέρου στην υποστήριξή τους με σκοπό τη βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου, παράλληλα με τη συνεργασία που αναπτύσσει με τις λοιπές κοινωνικές δομές και υπηρεσίες των δήμων.

Ακολούθησε η προγραμματισμένη ημερίδα του Κέντρου Κοινότητας στο ξενοδοχείο «Ερμής» (19:00). Ο τίτλος της ημερίδας ήταν «Το Κέντρο Κοινότητας ως σημείο αναφοράς για τη δικτύωση των Κοινωνικών Φορέων του Δήμου Αγίου Νικολάου».

Χαιρετισμούς απηύθυναν η αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου, ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Αγίου Νικολάου κ. Νίκος Μουδατσάκης καθώς και ο πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Τζάβλας, εκ μέρους του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πέτρας και Χεροννήσου κ. Γερασίμου.

Βίντεο: Λεωνίδας Κλώντζας