Αναστάτωση επικράτησε νωρίς το µεσηµέρι της Παρασκευής στο Νοσοκοµείο Χανίων όταν ένας ασθενής που νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική βρέθηκε σε κατάσταση αµόκ. Aδυνατώντας να ελέγξουν τη συµπεριφορά του το προσωπικό του νοσοκοµείου ζήτησε την παρέµβαση της Αστυνοµίας, µε τη βοήθεια της οποίας τελικά ο ασθενής καθηλώθηκε.
Σύµφωνα µε πληροφορίες, πρόκειται για έναν νεαρό άντρα που έχει νοσηλευτεί κατ’ επανάληψη στην ψυχιατρική κλινική. Ο ασθενής βρίσκονταν στον χώρο της ψυχιατρικής κλινικής µαζί µε το πατέρα του προκειµένου να περάσει από κάποια επιτροπή. Ξαφνικά άρχισε να εκδηλώνει επιθετική συµπεριφορά. Η αναστάτωση, σύµφωνα µε τη Διοίκηση του Νοσοκοµείου, µεταφέρθηκε και στην καρδιολογική κλινική όπου µετέβη -φωνάζοντας- καθώς εκεί νοσηλεύονταν συγγενικό του πρόσωπο.
Στη συνέχεια επέστρεψε στην ψυχιατρική κλινική όπου πήρε πυροσβεστήρες τους οποίους άδειασε, δηµιουργώντας πανικό. Το προσωπικό προσπάθησε να τον ηρεµήσει χωρίς όµως αποτέλεσµα και γι’ αυτό τον λόγο κλήθηκε η Αστυνοµία να παρέµβει. Τελικά µε τη βοήθεια των αστυνοµικών ο ασθενής καθηλώθηκε και νοσηλεύεται στη ψυχιατρική, ενώ από την επιθετική συµπεριφορά του δεν σηµειώθηκε κάποιος τραυµατισµός. (ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ)