Δολοφονία 21χρονης φοιτήτριας: Σφίγγει ο κλοιός για τους δράστες

«Ας τιμωρηθούν οι υπαίτιοι, να μην δουν άλλοι γονείς το κακό που είδαμε εμείς». Με αυτά τα λόγια η γιαγιά της 21χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στη Ρόδο κάνει τη δική της έκκληση για να λυθεί γρήγορα το μυστήριο του θανάτου της εγγονής της.

Όπως δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν υπάρχουν ενδείξεις για αυτοχειρία ή ατύχημα. Οι αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνες τους στις τελευταίες ώρες της φοιτήτριας και αναμένουν να πάρουν σημαντικές πληροφορίες από το κινητό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα ακόμα και τις επόμενες ώρες καθώς στο ανακριτικό γραφείο προσήχθησαν τρία άτομα τα οποία γνώριζαν την φοιτήτρια και μίλησαν μαζί της το μοιραίο βράδυ της 27ης Νοεμβρίου.

Οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στους δράστες έχουν πάρει πολύτιμες πληροφορίες τόσο από το φιλικό περιβάλλον της φοιτήτριας όσο και από τις συνομιλίες της στο facebook.

Η 21χρονης το βράδυ της Τρίτης μιλούσε με μια φίλη της στο facebook και της είπε ότι πρέπει να κλείσει γιατί κάποιος της χτυπούσε την πόρτα. Αυτό ήταν και το τελευταίο μήνυμα που έστειλε. (in.gr)