Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του sitia geopark road race (Γύρος της Σητείας) ο ΔΟΚΑΣ συντονίζει την προετοιμασία του αγώνα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 16/12/2018.

Με την παρουσία τους θα κοσμήσουν την διοργάνωση  η πρωταθλήτρια  Ευρώπης στα 400 μ. Μαρία Μπελιμπασάκη και η νικήτρια στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μαραθωνίου Ελευθερία Πετρουλάκη.

Η Σητεία το διήμερο 15 και 16 Δεκεμβρίου ετοιμάζεται να υποδεχθεί επισκέπτες και αθλητές. Αναμένεται να συμμετάσχουν στις εκδηλώσεις 300 μικροί και μεγάλοι  αθλητές από τα Χανιά  και Ρέθυμνο, 100 περίπου από Ηράκλειο  και 100 από τον Άγιο Νικόλαο και την Ιεράπετρα.

Παράλληλα το Σάββατο 15/12/2018 θα γίνει η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου από τις δύο Πρωταθλήτριες μας τις οποίες  θα τιμήσει ο ΔΟΚΑΣ, για την αθλητική τους πορεία και εξέλιξη.

Η παραπάνω προσπάθεια τελεί υπό την συνδιοργάνωσητης Ιεράς Μητρόπολης Ιεραπύτνης και Σητείας, της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, του ΟΑΣ, της Δημοτικής Κοινότητας Σητείας και του Δήμου Σητείας. Μέγας χορηγός είναι η εταιρία  ΒΙΟSITIA A.E.