Προώθηση έργων σχολικής στέγης στον Δήμο Αγίου Νικολάου

Το θέμα της μελέτης και ανέγερσης σημαντικών έργων σχολικής στέγης στον Δήμο Αγίου Νικολάου Κρήτης  αποτέλεσε αντικείμενο συζήτησης, στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, στα γραφεία της ΚΤΥΠ ΑΕ, μεταξύ του Διευθύνοντος Συμβούλου της Εταιρείας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., Γιάννη Χαρωνίτη και του Δημάρχου Αγίου Νικολάου, Αντώνη Ζερβό.

Η συνάντηση εντάσσεται στο πλαίσιο της προώθησης έργων, αρμοδιότητας ΚΤΥΠ ΑΕ, στην Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, τα οποία συζητήθηκαν σε προηγούμενη συνάντηση του Διευθύνοντος Συμβούλου με τον βουλευτή Λασιθίου, Μανώλη Θραψανιώτη.

 

Σε ότι αφορά τον Δήμο Αγίου Νικολάου, ειδικότερα, η ΚΤΥΠ ΑΕ θα εντάξει στον προγραμματισμό της την μελέτη και κατασκευή του 3ου Γυμνασίου και του 2ου Λυκείου Αγίου Νικολάου, του Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΚ) Αγίου Νικολάου στην Κριτσά Λασιθίου και το Δημοτικό Σχολείο Σισίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.