Δημοτικός πολυχώρος στο Σίσι

Στη φάση της εκπόνησης της στατικής μελέτης βρίσκεται αυτή την περίοδο, όπως λέει στην ΑΝΑΤΟΛΗ η προϊσταμένη της Διεύθυνσης Μελετών του Δήμου κ. Μαρία Πρατσινάκη, ο δημοτικός πολυχώρος που προτίθεται  να δημιουργήσει για τη Δημοτική Ενότητα Βραχασίου ο Δήμος Αγίου Νικολάου.

Το έργο προβλέπεται να γίνει στο χώρο δίπλα από το δημοτικό σχολείο στο Σίσι που σήμερα λειτουργεί ως πάρκινγκ.

Όπως αναφέρει η κ. Πρατσινάκη, η αρχιτεκτονική μελέτη έχει εδώ και καιρόολοκληρωθεί και προβλέπει τη δημιουργία ενός κοινόχρηστου, διώροφου κτιρίου,συνολικής επιφάνειας 700 τετραγωνικών μέτρων.  

Στο χώρο του ισογείου βρίσκεται η κεντρική αίθουσα επιφάνειας 235 τ.μ., χωρητικότητας 170 θέσεων που περιλαμβάνει υπερυψωμένη σκηνή. Το ισόγειο περιλαμβάνει επίσης βοηθητικούς χώρους, αποδυτήρια ανδρών γυναικών, WCανδρών – γυναικών και ΑμεΑ, χώρο υποδοχής, κλιμακοστάσιο και ανελκυστήρα με προδιαγραφές για ΑμεΑ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο επίπεδο του ημιώροφου, βρίσκονται βοηθητικοί χώροιαποθήκες συνολικήςεπιφάνειας περίπου 80 τ.μ., ενώ στο επίπεδο του ορόφου, συνολικής επιφάνειαςπερίπου 145 τ.μ., βρίσκονται ο χώρος υποδοχής, δύο γραφεία και WC ανδρών – γυναικών. Επιπλέον, στο επίπεδο αυτό υπάρχει η πρόσβαση στο δώμα που είναι βατόκαι στο οποίο υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν εκδηλώσεις κατά τους θερινούς μήνες,ενώ περιλαμβάνεται και χώρος για κυλικείο-bar και υπερυψωμένη σκηνή.

ΝΙΚΟΣ ΣΓΟΥΡΟΣ